Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Amalia Năstase a avut o dorință specială de ziua ei. Și-a dorit o ambulanță!

Amalia Năstase a împlinit 45 de ani în weekend. Vedeta i-a avut lângă ea pe soțul său, Răzvan Vasilescu, fiul lor, Toma, dar și pe Alessia și Emma, fiicele din mariajul cu Ilie Năstase.

De la petrecerea restrânsă nu au lipsit prieteni apropiați, precum Vlăduț Munteanu și soția lui, Andreea Oroz Munteanu sau Mihai Bobonete.

Amalia Năstase, ambasador al Fundaţiei Salvaţi Copiii, a avut o dorință specială de ziua ei: și-a rugat prietenii să facă o donație care ar ajuta enorm Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

„Azi e ziua mea, vreau tort. Dacă mă iubiți, dar și dacă nu mă iubiți, dar vreți să mă vedeți că mănânc tort, dați și voi câte 10 ron la linkul din bio. Cel mai mare spital de pediatrie din țară, Grigore Alexandrescu, rămâne cu o singură ambulanță, după ce patru din cele cinci pe care le are în prezent vor fi casate. Nici cea rămasă nu mai are viață lungă, este veche de peste 15 de ani și se strică frecvent. Fără o ambulanță funcțională, copiii care au nevoie de ajutor medical urgent și de specialitate ajung mai greu la tratament, pentru unii intervenția este vitală. Ambulanța cu targă și scaune, așa cum ne-au explicat medicii, costă 77.290 Euro”, a scris Amalia Năstase pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul real pentru care Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au reîntâlnit

Tabu Tabu

Pedepsim proxeneții dar ce facem cu generalii, ofițerii, procurorii din jurul lor?

Dora Constantinovici

Unele femei poartă o genă care le „sabotează” metoda de contracepție

Andreea Damian

Motivul pentru care fiicele prințului Harry nu vor moșteni un titlu regal

Andreea Damian

Meghan Markle, surprinsă în brațele altui bărbat

Andreea Damian

Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $

Andreea Damian

Scrie un comentariu