Home > beauty > Amanda Seyfried – trucuri accesibile de frumusete

Amanda Seyfried – trucuri accesibile de frumusete

Actrita din “Les Misérables” sustine ca depune eforturi considerabile pentru a-si mentine silueta supla si tonifiata, angajand chiar si un antrenor personal pentru a se asigura ca face sport oriunde se duce.

Pot face doar un minut de VersaClimber. Muncesc din greu pentru a ma mentine. Ma antrenez cu Dalton Wong, care chiar iti impinge limitele.”, a declarat Amanda pentru revista Tatler.

Cand vine vorba de ingrijire, actrita recunoaste ca cea mai mare slabiciune a ei sunt lacurile de unghii.
Am in jur de 50 de lacuri de unghii. Ciudat e ca port doar nude. Givenchy’s Le Vernis in Beige Mousseline este o nuanta foarte frumoasa.

Daca ti-ai inchipuit ca actrita sta mult prin saloane pentru diverse tratamente, afla ca, de fapt, Amanda prefera sa mearga doar pentru o epilare cu ceara.

La fiecare doua saptamani ma duc sa-mi epilez picioarele cu ceara. Este practic singura intretinere pe care o fac la salon.

Autodeclarata “tomboy” (baietoi), Amanda nu are nevoie de prea multe produse pentru a se pregati pentru a iesi din casa, insa parfumul este obligatoriu, pentru ca o face sa se simta eleganta.

Putin parfum Givenchy Very Irresistible si sunt pregatita pentru acea zi. Sunt ca un baietoi, asa ca acest parfum ma face sa ma simt mult mai feminina.”, a declarat Amanda.

Foto: bangshowbiz.com

Articole asemanatoare
Femeile din Coreea de Sud își distrug machiajul în semn de protest față de standardele de frumusețe
Dame Julie Walters a crezut că Mamma Mia 2 va fi “groaznic”
beauty
Casele de modă au decis care sunt cele cinci tendințe de beauty în 2018
reguli de îngrijire dermatologul
Zece reguli de îngrijire pe care dermatologul recomandă să le respectăm

Comenteaza acest articol

Amanda Seyfried – trucuri accesibile de frumusete

by   1 min
0