Home > Agenda > stiri > “Amanta” lui Marcel Toader: “Mi-a zis ca mariajul lui trece printr-un impas”!

“Amanta” lui Marcel Toader: “Mi-a zis ca mariajul lui trece printr-un impas”!

Asa-zisa amanta a lui Marcel Toader, Mihaela Adam, a marturisit ca a vorbit cu acesta, si ca stia inclusiv de problemele din mariajul lui cu Gabriela Cristea.

Mihaela Adam, antrenoarea de kangoo-jumps, in varsta de 39 de ani, pentru care se crede ca Marcel ar fi parasit-o pe fosta prezentatoare TV, neaga faptul ca s-ar fi intalnit macar o singura data, personal, cu omul de afaceri. Totusi, femeia sustine ca a legat o prietenie sincera cu Toader prin intermediul facebook-ului.

“Marcel m-a abordat pe Facebook. A fost foarte elegant. Prima noastra discutia a fost in urma cu trei saptamani. Trebuie sa recunoastem ca Marcel are sarmul lui. Ne-am facut confesiuni, am vorbit din ce in ce mai mult, despre vietile, problemele noastre. La un moment dat mi-a spus si ca mariajul lor trece printr-un impas si nu stie cum se va finaliza. Il vad ca pe un prieten. Mi-a zis sa-l sun cand ajung la Bucuresti, sa iesim la o cafea”, a marturisit Mihaela Adam la emisiunea Wowbiz.

Aceasta confesiune a presupusei amante a lui Marcel a uimit-o pe Gabriela. “Nu am mare lucru de comentat despre aceasta femeie. Fiecare om este liber sa faca ce vrea. Eu nu pot sa-l oblig pe Marcel sa vorbeasca doar cu mine despre problemele lui. Poate sa socializeze cu cine vrea. Poate ca a avut nevoie sa se confeseze cuiva. E adevarat ca eu nu as fi facut ce a facut el. Aceasta femeie i-a fost la indemana. Daca l-as prinde cu o femeie, l-as omori. Pana acum nu l-am prins cu nici o femeie in pat. Nu mi se pare firesc ca un partener sa se duca se vorbeasca despre problemele intime din relatie”, a spus vedeta.

Articole asemanatoare
Gabriela Cristea s-a intors la rotunjimile care au consacrat-o!
GABRIELA CRISTEA, DECLARAŢIE la TV: “Eu mă mir de iubirea pe care o primesc, sunt cu cracii în sus”
Gabriela Cristea are alt LOOK! Schimbarea o întinereşte!
Azi e o vedeta cunoscuta, dar uite cum arata la 20 de ani!

Comenteaza acest articol

“Amanta” lui Marcel Toader: “Mi-a zis ca mariajul lui trece printr-un impas”!

by   1 min
0