Home > Lifestyle > AMENINŢAT CU ÎNCHISOAREA, Radu Banciu încearcă “să dreagă busuiocul”! Vezi ce spune despre JUPUIREA MAIDANEZILOR!

AMENINŢAT CU ÎNCHISOAREA, Radu Banciu încearcă “să dreagă busuiocul”! Vezi ce spune despre JUPUIREA MAIDANEZILOR!

După recentele afirmaţii privind câinii maidanezii, prezentatorul Radu Banciu s-a trezit nu numai în centrul unui scandal teribil, ci a fost chiar ameninţat cu închisoarea.

Totul a pornit de la interesul deosebit al lui Banciu din ultimele săptămâni: câinii comunitari. În stilul său binecunoscut, realizatorul TV a spus de mai multe ori în timpul emisiunii că oferă 250 de lei oricui aduce o blană jupuită de pe un câine.

După ce iubitorii patrupedelor s-au sesizat şi îl ameninţă cu puşcăria pentru instigare la violenţă împotriva animalelor, Radu Banciu dă un pas înapoi: “Emisiunea este un pamflet. De pildă, revista Caţavencu a pus pe capul lui Ion Iliescu recompensă şi nimeni nu s-a supărat. E acelaşi lucru. Eu doresc numai trezirea opiniei publice faţă de o plagă pe care câinii comunitari o reprezintă pentru noi toţi. Mă întreb ce se va întâmpla peste un an, când numărul câinilor se va dubla, în cazul în care o astfel de situaţie dramatică se va repeta. Ce vor mai zice oamenii?”, a declarat Radu Banciu pentru selectnews.ro.

Articole asemanatoare
Radu Banciu: “Tigroaica lui Bănică Jr. s-a făcut pufuleț cu cele 10 kilograme în plus!”
Moldovenii şi statistica
Goana după controversă
VERDICT NEMILOS pentru Radu Banciu!

Comenteaza acest articol

AMENINŢAT CU ÎNCHISOAREA, Radu Banciu încearcă “să dreagă busuiocul”! Vezi ce spune despre JUPUIREA MAIDANEZILOR!

by   1 min
0