Home > Agenda > stiri > Americanii au adoptat o lege dură împotriva paparazzilor

Americanii au adoptat o lege dură împotriva paparazzilor

Starurile de la Holywood pot conduce de acum ceva mai liniștite. Senatul a aprobat o lege care prevede sancțuini drastice împotriva paparazzilor pe teritoriul statului California, unde se află și cetatea filmului. Legea a fost adoptată cu suportul unei majorități zdrobitoare în senatul american, adică 43 de voturi pentru și 13 voturi împotrivă. Pentru a intra în vigoare ea urmează să fie semnată de Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, care a fost și el victima fotografilor insistenți.

Legea prevede ca fotografii sau jurnaliștii care perturbă traficul sau incomodează în vreun fel sau altul mașina unei vedete să fie amendați cu 5.000 de dolari sau să primească un an de închisoare. Măsura a fost luată după ce mai multe vedete s-au plâns că au fost agresate în timp ce conduceau prin Los Angeles.

Printre acestea se numără Robert Pattison și Kristen Stewart care au fost la un pas de un accident rutier din cauza fotografilor, Lindsay Lohan care s-a plâns că în drum spre închisoare a fost vânată și hărțuită, January Jones care a și fost implicată într-un accident minor sau Alexander Skarsgard care s-a plâns de hărțuire în trafic. Åži să nu uităm de moartea Prințesei Diana, cauzată de viteza excesivă în timp ce încerca să scape de un grup de jurnaliști. Printre susținătoarele cele mai înverșunate ale acestei legi se numără Jennifer Aniston și Reese Witherspoon.

Articole asemanatoare
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana
MONICA GABOR terorizata de faptul ca Mr. Pink ar putea vedea poze compromitatoare din Romania
O fostă prezentatoare TV, de nerecunoscut
Celebrități care au ales Chanel pentru gala MET

Comenteaza acest articol

Americanii au adoptat o lege dură împotriva paparazzilor

by realitatea   1 min
0