Tabu
lifestyle

Americanii au adoptat o lege dură împotriva paparazzilor

Starurile de la Holywood pot conduce de acum ceva mai liniștite. Senatul a aprobat o lege care prevede sancțuini drastice împotriva paparazzilor pe teritoriul statului California, unde se află și cetatea filmului. Legea a fost adoptată cu suportul unei majorități zdrobitoare în senatul american, adică 43 de voturi pentru și 13 voturi împotrivă. Pentru a intra în vigoare ea urmează să fie semnată de Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, care a fost și el victima fotografilor insistenți.

Legea prevede ca fotografii sau jurnaliștii care perturbă traficul sau incomodează în vreun fel sau altul mașina unei vedete să fie amendați cu 5.000 de dolari sau să primească un an de închisoare. Măsura a fost luată după ce mai multe vedete s-au plâns că au fost agresate în timp ce conduceau prin Los Angeles.

Printre acestea se numără Robert Pattison și Kristen Stewart care au fost la un pas de un accident rutier din cauza fotografilor, Lindsay Lohan care s-a plâns că în drum spre închisoare a fost vânată și hărțuită, January Jones care a și fost implicată într-un accident minor sau Alexander Skarsgard care s-a plâns de hărțuire în trafic. Åži să nu uităm de moartea Prințesei Diana, cauzată de viteza excesivă în timp ce încerca să scape de un grup de jurnaliști. Printre susținătoarele cele mai înverșunate ale acestei legi se numără Jennifer Aniston și Reese Witherspoon.

ARTICOLE SIMILARE

BAHMU a plecat cu copiii lui PRIGOANA la Calugareni! S-au certat de la …aerul conditionat?!?

REESE Witherspoon, INSARCINATA cu al treilea copil

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin i-au şocat pe locuitorii Londrei

realitatea

De ce ajung SPORTIVII sa se prostitueze? Ce spun clientii gimnastei FLOAREA LEONIDA despre prestatiile ei la bordel!

A comandat o cabină de duș deosebită, dar a primit în schimb ceva de-a dreptul genial

Andreea Damian

Mariah Carey știe cum să își potolească poftele de gravidă

realitatea

Scrie un comentariu