Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Amna și-a făcut un cadou de 70.000 de euro. Arată nemaipomenit!

Anul trecut toată lumea din showbizz a fost luată prin surprindere când s-a aflat că Amna a divorțat de soțul ei după nouă ani de căsnicie. Cristina Andreea Mușat (35 de ani) pe numele ei adevărat s-a despărțit de Cristi, tatăl copilului ei, David Cristian.

Cei doi nu s-au mai înțeles iar solista a decis să facă pasul cel mare. Acum este singură dar se poate spune că-i merge bine în carieră. Și spunem asta pentru că vedeta tocmai și-a achiziționat o mașină in valoare de 70.000 de euro cu care mai nou merge în concerte și îl folosește pentru transportul prin București. Mai mult, vedeta s-a apucat și de vlog dar unul cu totul special, căci îl face în noua sa mașină.

Acolo solista își invită diverși prieteni din showbizz unde îi ia la întrebări și are diaoguri neconvenționale alături de ei. Solista este mândră de mașinuța ei pe care a dat o groază de bani și acest lucru se vede și in filmulețele publicate pe Youtube. Solistei îi merge bine și are concerte, filmează videoclipuri pe bandă rulantă și colaborează cu nume sonore din showbizzul românesc.

Cât despre altă relație după divorț, deocamdată Amna este discretă și nu mai vrea să vorbească despre viața ei particulară ci numai de job ul pe care îl are și anume acela de cântăreață.

ARTICOLE SIMILARE

Cât timp ne protejează anticorpii de noul coronavirus

Andreea Damian

Selly și iubita lui, experiențe incredibile în Dubai

Tabu Tabu

Vedete nascute pe 19 august!

realitatea

Modelul fără lenjerie intimă de la Cannes, amendat și condamnat în țara sa din cauza ținutei

Andreea Damian

O nouă metodă de mărire a buzelor va înlocui popularele lip fillere folosite și de Kylie Jenner

Andreea Damian

Cum arată Tania Budi, după ce și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu