Home > Agenda > stiri > Amy Winehouse, 14 milioane de dolari pentru petreceri

Amy Winehouse, 14 milioane de dolari pentru petreceri

Amy Winehouse și-a cheltuit aproape totți banii pe petreceri. Dacă în 2008 cântăreața avea în conturi aproximativ 16 milioane de dolari, anul acesta averea acesteia nu mai trece de un milion șase sute de mii de dolari, adică este de yece ori mai mică.

Winehouse a cheltuit cei mai mulți bani după ce a păetrecut mai bine de șapte luni pe insula caraibiană Santa Lucia. Deși cântăreața se hotarâse să se mute pe insulă pentru a scăpa de traiul tumultos și obiceiurile vicioase din Londra, s-a dovedit că nu locația, ci năravul lucrează împotriva interpretei. În Caraibe, Amy nu a rezistat mai mult de o săptămână până a revenit la obiceiurile londoneze. Așa că s-a pus pe consumat alcool, droguri și petreceri alături de prieteni care durau toată noaptea.

Din fericire pentru Amy, deși nu a mai lasant nimic nou din 2006, ea încă mai face bani din vânzările primelor doua albume, "Frank" și "Back to Black". Pe de altă parte, de la începutul acestui an, de banii artistei se ocupă părinții acesteia, Mitch și Janis.

Articole asemanatoare
alcool
Poliţia Română a lansat o melodie împotriva consumului de alcool
Zâmbetele forțate la locul de muncă pot conduce la alcoolism
Nick Cave despre despărțirea de Harvey: „Am fost atât de surprins că aproape că mi-am scăpat seringa”
O treime dintre femei sunt agresate sexual după ce consumă alcool sau droguri

Comenteaza acest articol

Amy Winehouse, 14 milioane de dolari pentru petreceri

by realitatea   1 min
0