Home > Agenda > stiri > Amy Winehouse, 14 milioane de dolari pentru petreceri

Amy Winehouse, 14 milioane de dolari pentru petreceri

Amy Winehouse și-a cheltuit aproape totți banii pe petreceri. Dacă în 2008 cântăreața avea în conturi aproximativ 16 milioane de dolari, anul acesta averea acesteia nu mai trece de un milion șase sute de mii de dolari, adică este de yece ori mai mică.

Winehouse a cheltuit cei mai mulți bani după ce a păetrecut mai bine de șapte luni pe insula caraibiană Santa Lucia. Deși cântăreața se hotarâse să se mute pe insulă pentru a scăpa de traiul tumultos și obiceiurile vicioase din Londra, s-a dovedit că nu locația, ci năravul lucrează împotriva interpretei. În Caraibe, Amy nu a rezistat mai mult de o săptămână până a revenit la obiceiurile londoneze. Așa că s-a pus pe consumat alcool, droguri și petreceri alături de prieteni care durau toată noaptea.

Din fericire pentru Amy, deși nu a mai lasant nimic nou din 2006, ea încă mai face bani din vânzările primelor doua albume, "Frank" și "Back to Black". Pe de altă parte, de la începutul acestui an, de banii artistei se ocupă părinții acesteia, Mitch și Janis.

Articole asemanatoare
creierul
Obiceiul nociv care îți distruge creierul
Mallorca și Ibiza va împiedica consumul excesiv de alcool al turiștilor – în câteva zone
Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA
Crăciun
Milenarii consumă acum mai puțin alcool și cred că e cool să facă un Crăciun teetotal

Comenteaza acest articol

Amy Winehouse, 14 milioane de dolari pentru petreceri

by realitatea   1 min
0