Tabu
lifestyle

Amy Winehouse, beată și dormind pe stradă – FOTO

Așa e că vă era dor de Amy Winehouse și escapadele ei alcoolice? Nouă ne era, iar diva retro a revenit în forță. După nenumărate internări la dezalcoolizare sau dezintoxicare, Amy a dovedit că nu s-a schimbat deloc, iar dragostea ei pentru alcool este nemuritoare.

Ieri noapte (2 spre 3 august 2010) Amy a început un maraton alcoolic de 16 ore, timp în care a băut în trei baruri diferite din Londra. Așa că nu e de mirare că dimineața a găsit-o beată și lungită pe masa de pe o terasă londoneză. Spre deliciul paparazzilor, evident. Winehouse și-a pierdut complet luciditatea și nici măcar nu a băgat de seamă că era fotografiată. Când și-a revenit a plecat, împleticindu-se, spre casă.

În periplul ei de la un bar la altul, Amy a apelat și la serviciile unui taximetrist care a povestit că interpreta era foarte amețită și habar nu avea pe ce lume era. Acesta a mai adăugat că Amy era foarte supărată pentru că iubitul ei nu o respectă. În plus, Amy a fost la un pas de a fi călcată de o mașină care a trebuit să frâneze foarte violent pentru a evita accidentul.

ARTICOLE SIMILARE

Britney a luat un milion de dolari pentru o nouă poveste

realitatea

Dress to Impress, 25-26 iunie

realitatea

Cenușa lui Alexander McQueen va fi împrăștiată în Scoția

realitatea

Expoziție Sonia Rykiel: Une Femme Francaise, la Paris

realitatea

Un pic de sex-¦ pe centură

realitatea

Eminem, în război cu Audi

realitatea

Scrie un comentariu