Home > Fără categorie > Amy Winehouse, concert-fiasco la Belgrad. A venit beată pe scenă – VIDEO

Amy Winehouse, concert-fiasco la Belgrad. A venit beată pe scenă – VIDEO

Amy Winehouse şi-a anulat concertele de la Istanbul şi Atena din cadrul turneului european pe care tocmai l-a început. Vedeta a luat această decizie după ce primul său concert, cel de la Belgrad, a fost un fiasco total. Amy a venit beată pe scenă şi nu a fost în stare nici să se ţină pe picioare, ce să mai vorbim de cântat.

Spectatorii nemulţumiţi, au huiduit-o minute în şir. La un moment dat, Amy nu s-a mai ţinut în picioare şi în loc să cânte, şi-a scos pantofii şi s-a aşezat pe jos. Potrivit unui purtător de cuvânt, Winehouse şi-a dat seama că nu poate să cânte la adevărata ei valoare. Cred că era cazul să îşi dea seama că nu poate cânta deloc. Prin urmare ea a hotărât să reducă numărul de apariţii pubice.

Pentru cei care nu ştiau, Amy Winehouse tocmai s-a externat dintr-o clinică de dezintoxicare unde doctorii i-au spus că va muri în scurt timp dacă nu va înceta cu consumul de alcool şi droguri. Din câte se pare, Amy e pregătită să întâmpine moartea cu braţele deschise. Să sperăm că pe 15 august, când ar trebui să cânte la Bucureşti, va face mai întâi cunoştinţă cu publicul român şi mai apoi cu fratele Johnny şi sora Coca. Pe de altă parte, dacă va muri aici, poate vom face şi noi nişte promouri de ţară mai inspirate.


Comenteaza acest articol

Amy Winehouse, concert-fiasco la Belgrad. A venit beată pe scenă – VIDEO

by realitatea   1 min
1