Tabu
Image default
lifestyle

Amy Winehouse, topless și beată în spital

Că Amy Winehouse are mari probleme cu sânii ei noi nu mai e un secret petru nimeni. Dar că unele dintre probleme și le creează singură nu știe foarte multă lume. Cântăreața s-a internat de mai multe ori în ultimele luni acuzând dureri atroce la sânii implantați. Winehouse a ajuns din nou la spital în urmă cu aproximativ 24 de ore, singura diferență fiind că acum ea singură și-a provocat durerea.

În afară de plăcerea de a avea sânii mari, domnișoara Winehouse mai are o mare iubire: alcoolul. Åži chiar alcoolul a băgat-o în spital de data aceasta. Amy s-a îmbătat singură în casă, iar asta i-a afectat complet echilibrul. Diva retro a căzut lată, direct pe sâni. În afară de vânătăile de pe sâni, ea s-a tăiat la frunte și s-a lovit la mai multe coaste. Apoi și-a sunat un prieten, iar acesta a transportat-o la spital.

Martorii din clinică spun că starea lui Amy era deplorabilă. Aceasta alerga pe coridoarele spitalului topless și mirosind puternic a alcool. A fost nevoie de intervenția mai multor asistente pentru ca Winehouse să se întoarcă la ea în rezervă. În ciuda faptului că medicii i-au spus că nu are răni grave, ea nu a dorit să părăsească spitalul, motovându-și decizia prin faptul că îi place foarte mult să fie internată acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Mirela Popa (ex-Stelea), interzisa in China

RECICLETA – persoane în dificultate colecteaza hârtie cu Cargo-biciclete!

La 54 de ani, Cornelia Catanga e INSARCINATA!

Cristea a bătut-o pe Bianca? (FOTO)

Gala de redeschidere a Teatrului Bolşoi în direct la ONB!

realitatea

Heidi Klum: “Sunt obsedată de sâni!”

realitatea

Scrie un comentariu