Home > Agenda > stiri > Amy Winehouse, topless și beată în spital

Amy Winehouse, topless și beată în spital

Că Amy Winehouse are mari probleme cu sânii ei noi nu mai e un secret petru nimeni. Dar că unele dintre probleme și le creează singură nu știe foarte multă lume. Cântăreața s-a internat de mai multe ori în ultimele luni acuzând dureri atroce la sânii implantați. Winehouse a ajuns din nou la spital în urmă cu aproximativ 24 de ore, singura diferență fiind că acum ea singură și-a provocat durerea.

În afară de plăcerea de a avea sânii mari, domnișoara Winehouse mai are o mare iubire: alcoolul. Åži chiar alcoolul a băgat-o în spital de data aceasta. Amy s-a îmbătat singură în casă, iar asta i-a afectat complet echilibrul. Diva retro a căzut lată, direct pe sâni. În afară de vânătăile de pe sâni, ea s-a tăiat la frunte și s-a lovit la mai multe coaste. Apoi și-a sunat un prieten, iar acesta a transportat-o la spital.

Martorii din clinică spun că starea lui Amy era deplorabilă. Aceasta alerga pe coridoarele spitalului topless și mirosind puternic a alcool. A fost nevoie de intervenția mai multor asistente pentru ca Winehouse să se întoarcă la ea în rezervă. În ciuda faptului că medicii i-au spus că nu are răni grave, ea nu a dorit să părăsească spitalul, motovându-și decizia prin faptul că îi place foarte mult să fie internată acolo.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Amy Winehouse, topless și beată în spital

by realitatea   1 min
0