Tabu
Image default
lifestyle

Amy Winehouse, topless și beată în spital

Că Amy Winehouse are mari probleme cu sânii ei noi nu mai e un secret petru nimeni. Dar că unele dintre probleme și le creează singură nu știe foarte multă lume. Cântăreața s-a internat de mai multe ori în ultimele luni acuzând dureri atroce la sânii implantați. Winehouse a ajuns din nou la spital în urmă cu aproximativ 24 de ore, singura diferență fiind că acum ea singură și-a provocat durerea.

În afară de plăcerea de a avea sânii mari, domnișoara Winehouse mai are o mare iubire: alcoolul. Åži chiar alcoolul a băgat-o în spital de data aceasta. Amy s-a îmbătat singură în casă, iar asta i-a afectat complet echilibrul. Diva retro a căzut lată, direct pe sâni. În afară de vânătăile de pe sâni, ea s-a tăiat la frunte și s-a lovit la mai multe coaste. Apoi și-a sunat un prieten, iar acesta a transportat-o la spital.

Martorii din clinică spun că starea lui Amy era deplorabilă. Aceasta alerga pe coridoarele spitalului topless și mirosind puternic a alcool. A fost nevoie de intervenția mai multor asistente pentru ca Winehouse să se întoarcă la ea în rezervă. În ciuda faptului că medicii i-au spus că nu are răni grave, ea nu a dorit să părăsească spitalul, motovându-și decizia prin faptul că îi place foarte mult să fie internată acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Un “gentleman”: GERARD BUTLER despre PRIMA PARTIDĂ DE SEX cu MĂDĂLINA GHENEA!

BARMANIADA 2011 a desemnat cel mai rapid barman

Andreea Esca, romantica in costum de baie

Britney Spears arată fabulos și are un abdomen de invidiat

realitatea

Ursula Andress se teme că va rămâne invalidă

realitatea

Noua gamă Dove Go Fresh Restore

Scrie un comentariu