Tabu
Image default
PEOPLE

Ana Baniciu și Cătălin Cazacu, vacanță exotică în Dubai

S-ar părea că zilele acestea, cele mai accesibile vacanțe sunt în Turcia, Maldive sau Dubai. Iată că destinația din urmă a fost aleasă și de Ana Baniciu și Cătălin Cazacu care au decis să aibă o vacanță în siguranță în Dubai, acolo unde vor avea parte de niște obiective speciale.
Foarte multă lume se întreabă dacă fiica lui Mircea Baniciu, sexoasa Ana Baniciu și Cătălin Cazacu au o relație, însă cei doi sunt doar buni prieteni după ce au jucat împreună în proiectul de film “Taci sau faci”.

ana baniciu in dubaiIar acum cei doi au dat din nou apă la moară zvonacilor căci au plecat într-o vacanță în Dubai. Însă este vorba de o invitație acolo unde au mers în cele mai exotice locuri, au văzut delfinii în mediul lor natural, la Atlantis The Palm, au urcat în cea mai înalta clădire din oraș și au avut parte de cele mai interesante obiective. Vacanța lor va dura câteva zile după care se vor întoarce înapoi la proiectele lor, însă momentan se distrează și vizitează tot ce este de vizitat în orașul de vis.

catalin-cazacuAna Baniciu a făcut plajă și a avut parte de două surprize. Prima, numele ei era afișat pe o pistă de bowling. A două s-a petrecut în camera de hotel, când una din lămpi a început să pâlpâie și ea a zis mai în glumă mai în serios pe story time că are parte de o fantomă care vrea să doarmă cu ea în camera.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul ciudat pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină

Andreea Damian

Sore a fost pictată pe față de fiica ei în izolare

Tabu Tabu

EXCLUSIV Cum arată Alina Eremia după intervenția chirurgicală de la nas!

Tabu Tabu

Laura Cosoi inspirată de fiica sa pentru o nouă colecție

Tabu Tabu

Smiley și Gina Pistol s-au relaxat la munte în avans de ziua lui

Tabu Tabu

Interviu: Selah Sue, din nou in Romania: “Eram nesigura pe mine”

realitatea

Scrie un comentariu