Tabu
Image default
lifestyle

Ana Birchall

E primul român admis simultan la masterat la mai multe Universități. Harvard, Oxford, Yale, Cambridge, New York University. A ales Yale, unde a terminat Magna Cum Laude. Până la scandalul de acum câteva săptămâni, era pentru mine o doamnă tânără și deșteaptă din politică.

Între timp, am aflat că i-a fost înscenat un divorț (un anonim a depus o cerere de divorț în numele ei), că a fost atacată din toate părțile și că filmul prin care a fost îndepărtată de la o candidatură în partidul în care este înscrisă era o făcătură. Cei care mă cunosc știu că nu merg la vot, că nu am preferințe politice de niciun fel și că nu sunt interesată deloc de ceea ce ne oferă viața politică.

Dar dacă am decis ca Ana Birchall să fie femeia tabu a acestei luni este pentru că trebuie să începem de undeva să renunțăm la prejudecata că o femeie nu poate reuși în carieră cu mintea ei și prin munca ei.
Cred că întâmplarea Anei Birchall ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru societatea civilă. Tocmai pentru toți cei cu mintea deschisă, care știu că poți reuși muncind onest, am ales-o pe Ana Brichall drept exemplu.
Machiaj: Bianca Boieroiu;

Coafura: Alinuța (Fantasy Hair)

ARTICOLE SIMILARE

Steven Seagal, acuzat și de nepoata lui Ray Charles

realitatea

Motivul pentru care Mircea Badea nu se insoara cu Carmen Bruma!

Muzeul Å¢ăranului Român coase și descoase

realitatea

Migratie de toamna

realitatea

ŞOCANT! Îşi LING GLOBII OCULARI pentru stimulare SEXUALĂ

Ce se intampla cu Facebook dupa ce mori?

realitatea

7 comentarii

Scrie un comentariu