Home > Agenda > stiri > Cum il facea de ras ANA pe ALEX VELEA

Cum il facea de ras ANA pe ALEX VELEA

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora Alex Velea va divorţa de soţia lui Ana, mai multe teorii cu privire la motivele care ar putea duce la această despărţite au fost lansate.
Astfel, potrivit unui client fidel al locului unde Alex Velea şi Ana mergeau să facă fitness, cântăreţul şi-ar fi evitat soţia dintr-un motiv mai puţin normal: nu ar fi vrut să se simtă jenat din cauză că Ana asculta manele.
“Soseau şi plecau împreună, însă nu formau un cuplu la sală. Alex preferă să-şi lucreze din greu muşchii, împreună cu alţi băieţi, iar Ana prefera să alerge minute în şir la bandă, cu căştile în urechi. Mulţi clienţi, dintre cei care alergau pe benzile de lângă Ana, au fost şocaţi să audă cum din căştile ei se auzeau manele, date la maxim. Nu ştiam că e iubita lui Alex Velea, iar uluirea a fost şi mai mare atunci când vedeam că el venea şi o săruta, la finalul antrenamentului, şi apoi plecau la vestiare.Cred că de asta nici nu prea stătea pe lângă ea, la sală. Cred că se temea că râde lumea de el, că nevastă-sa e manelistă. Sincer, nu mă miră că nu mai sunt împreună, e clar că nu se potriveau. Cred că pentru Alex Velea era ok doar că Ana era mulatră, era o prezenţă… exotică”, a declarat, sub protecţia anonimatului clientul sălii de fitness, potrivit “Ring”.


1 Response

  1. Mikka

    ”Cred că pentru Alex Velea era ok doar că Ana era mulatră, era o prezenţă… exotică”, a declarat, sub protecţia anonimatului clientul sălii de fitness” … ca el tare blond este … zici ca-i finlandez!!!

Comenteaza acest articol

Cum il facea de ras ANA pe ALEX VELEA

by   1 min
1