Tabu
Image default
FASHION PEOPLE

Ana Morodan și-a lansat o nouă colecție… de sacoșe

În plină pandemie și izolare, contesa digitală a fost destul de energică. Ana Morodan a avut mai multe idei pe care le-a și pus în practică și le-a prezentat apoi fanilor săi. Și a fost foarte activă pe rețelele de socializare unde și-a publicat fotografii cu mai toate accesoriile pe care le puteți găsi pe internet de vânzare.

model sacosa ana morodan
model sacosa ana morodan

Lunile de izolare nu au făcut-o pe celebra Ana Morodan să stea deoparte și să nu muncească, ci din contră. După ce a lansat niște salopete pentru yoga de mai multe culori, în jur de 10, care erau și fosforescente, contesei digitale i-a mai venit o idee. Și anume să lanseze niște sacoșe de cumpărături cu diferite inscripții cât de cât haioase. Astfel că vedeta s-a fotografiat cu o serie de astfel de

ana morodan colectie
ana morodan colectie

genți cu inscripții care sunau cam așa: “Tot ce e înăuntru e mai ieftin decât psihiatrul” și pe a două scria “Cumpără acum și plângi mai târziu”. Este foarte mândră de această colecție și lîngă imaginile cu sacoșele a scris următorul text: “În cinstea deschiderii mall-urilor și din dorința tuturor de a folosi mai puțîn plastic, behold the two #MorodanShop shopper bags. Entirely made în România, pot fi folosite pe post de sacoșă de cumpărături, geantă chic sau obiect cu care să-i dai una amantului dacă te enervează”, a scris vedeta. Cine dorește poate intră pe site ul vedetei și își poate cumpără sacoșele cu 86 de lei sau alte produse.

ARTICOLE SIMILARE

Idei de cadouri pentru cei dragi

Alexandra Păcuraru, veste bombă: „Este cel mai frumos cadou de sărbători!”

Tabu Tabu

N-ai să crezi cum arată acum Pamela din “Dallas”, actrița Victoria Principal

Tabu Tabu

Cum a aratat mireasa lui TURCESCU la biserica!

Designerii brazilieni propun toalete pictate manual în nuanțe de alb și bej

realitatea

Donatella Versace și chais longue-ul din cristal

realitatea

Scrie un comentariu