Home > Fashion > Ana Morodan și-a lansat o nouă colecție… de sacoșe

Ana Morodan și-a lansat o nouă colecție… de sacoșe

ana morodan blonda

În plină pandemie și izolare, contesa digitală a fost destul de energică. Ana Morodan a avut mai multe idei pe care le-a și pus în practică și le-a prezentat apoi fanilor săi. Și a fost foarte activă pe rețelele de socializare unde și-a publicat fotografii cu mai toate accesoriile pe care le puteți găsi pe internet de vânzare.

model sacosa ana morodan

model sacosa ana morodan

Lunile de izolare nu au făcut-o pe celebra Ana Morodan să stea deoparte și să nu muncească, ci din contră. După ce a lansat niște salopete pentru yoga de mai multe culori, în jur de 10, care erau și fosforescente, contesei digitale i-a mai venit o idee. Și anume să lanseze niște sacoșe de cumpărături cu diferite inscripții cât de cât haioase. Astfel că vedeta s-a fotografiat cu o serie de astfel de

ana morodan colectie

ana morodan colectie

genți cu inscripții care sunau cam așa: “Tot ce e înăuntru e mai ieftin decât psihiatrul” și pe a două scria “Cumpără acum și plângi mai târziu”. Este foarte mândră de această colecție și lîngă imaginile cu sacoșele a scris următorul text: “În cinstea deschiderii mall-urilor și din dorința tuturor de a folosi mai puțîn plastic, behold the two #MorodanShop shopper bags. Entirely made în România, pot fi folosite pe post de sacoșă de cumpărături, geantă chic sau obiect cu care să-i dai una amantului dacă te enervează”, a scris vedeta. Cine dorește poate intră pe site ul vedetei și își poate cumpără sacoșele cu 86 de lei sau alte produse.

Articole asemanatoare
morodan ana
Cum și-a surprins Ana Morodan fanii de pe internet cu noua sa ipostază
Ana_Morodan
6 lucruri neștiute despre Ana Morodan – “Contesa digitală”
morodan ana
De ce își dorește Ana Morodan să scape de doctori și pansamentul de la mână? Ce pregătește contesa digitală?
Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’

Comenteaza acest articol

Ana Morodan și-a lansat o nouă colecție… de sacoșe

by Tabu Tabu   1 min
0