Home > Agenda > stiri > In sfarsit! ANA si ALEX VELEA au divortat! De ce nu poate ANTONIA sa divorteze…

In sfarsit! ANA si ALEX VELEA au divortat! De ce nu poate ANTONIA sa divorteze…

In sfarsit! ANA si ALEX VELEA au divortat in secret, chiar daca partajul continua sa fie o mare problema, ANA neacceptand decat cash in locul casei si masinii pe care ALEX VELEA vroia sa i le lase pentru a ajunge la o intelegere amiabila. Conform surselor Cancan.ro, divortul s-a pronuntat deja in fata notarului, motiv pentru care ALEX se afiseaza nestingherit cu Antonia prin cluburi si la evenimente mondene.

Mai complicata e situatia ANTONIEI, care face parte din cultul mormonilor, ce interzice divortul. Nici relatia cu sotul ei Vicenzo Castellano nu e clara, acesta excluzand impacarea dar negrabindu-se sa divorteze, cata vreme fetita comuna, Maya, sta mai mult cu familia lui in Italia.

Articole asemanatoare
CE si CAT o costa pe ANTONIA divortul de sotul ei – pretul libertatii
ALEX VELEA a divortat contra a 50.000 euro
ALEX VELEA inca negociaza partajul cu ANA / Sotul unei mari cantarete e mediatorul!
CE SUMA i-a dat ALEX VELEA sotiei ca sa divorteze …si cat i-a dat, cu 3 ani in urma, ca sa se marite cu el!

1 Response

  1. Andrei

    Divortul chiar si la notar presupune obligatoriu 30 de zile vezi doamne in care sa te poti razgandi. Abia dupa ce aceste 30 de zile au trecut si in continuare AMANDOI vor sa divorteze, se elibereaza actul de divort. Pina atunci nu se poate spune ca au divortat caci daca unul din ei, vrea sa il sicaneze pe celalalt si spune PAS, nu se declara divortul. Problemele lui Alex si Ana au aparut deja de 30 de zile? Au dorit sa divorteze imediat dupa ce papusa Barbie fara minte s=a bagat intre ei?!

Comenteaza acest articol

In sfarsit! ANA si ALEX VELEA au divortat! De ce nu poate ANTONIA sa divorteze…

by   <1 min
1