Home > Agenda > Analia Selis la Idelier Concept Store

Analia Selis la Idelier Concept Store

"Acum cinci ani, cineva m-a descoperit cantand LatinoAmerica intr-un subsol din Bucuresti. Trece timpul si imi dau seama ca LatinoAmerica este muzica pe care stiu sa o cant cel mai bine, pe care o simt cel mai mult. Vreau sa daruiesc aceasta muzica tuturor celor care vin cu sufletul deschis sa primeasca ceea ce am de oferit.", marturiseste Analia.

Proiectul LatinoAmerica propune un gen de muzica altfel decat s-a putut asculta pana acum in Romania. Spiritul latino original, prezent prin vocea Analiei, al lui Gilberto Ortega la percutie si al lui Fabiano Sanchez, backing vocals, a fost transmis cu generozitate si lui Gabi Brosteanu la chitara si Ionut Serban, chitara bas. Rezultatul este un intreg, format din traditie si modernitate.

Si tocmai pentru ca “se poarta” acest melanj intre stiluri, proiectul poate intra foarte usor in zona actualului, integrandu-se cu succes in proiectele de acest gen, chiar daca propune acorduri din zone si timpuri ce noua ni se par cel putin exotice. Un concept original nu se poate “boteza” decat intr-un spatiu original. Dupa ce a strans toate artele la un loc, dupa expozitii de pictura, bijuterii si spectacole de teatru, urmeaza firesc un proiect muzical.

Un spatiu neconventional pentru un astfel de performance are cu siguranta ca efect crearea unei experiente unice. “Am cunoscut-o pe Analia intr-un studio de inregistrari cand se pregatea sa participe la Cerbul de Aur. Avea un poncho colorat, doua cozi impletite si o chitara. Canta un tango. De atunci o intreb intr-una: “cand mai ai de gand sa canti ca la inceput?”. Iata ca se intampla acum si sunt foarte fericita ca va canta la Idelier, proiectul meu de suflet. A meritat asteptarea!” Silvia Serban

Articole asemanatoare
Idelier @The Ark!
Idelier si Alina Carp lanseaza fashion la The Ark
Famous ideas to be la Idelier Concept Store
Colecția noua și cafea unica la Idelier

Loading...

Comenteaza acest articol

Analia Selis la Idelier Concept Store

by realitatea   1 min
0