Tabu
Image default
PEOPLE

Anamaria Georgescu, care cântă piesa “Ochii tăi”, a devenit mamă

Viața bate filmul și acest lucru o poate spune și fosta solistă care a devenit între timp și actriță. Anamaria Georgescu pe care o mai știți de la festivalul Mamaia unde a cântat piesa “Ochii tăi” și a luat și un premiu, a devenit zilele trecute mamă pentru prima oară publicând un mesaj emoționant.

anamaria-georgescu
anamaria-georgescu

Avea doar 14 ani în 2001 și câștigă atunci trofeul Festivalului de la Mamaia, cu piesa “Ochii tăi”. Între timp, Anamaria Georgescu a devenit o femeie matură și cât de cât puternică după ce a trecut prin mai multe probleme fiind bătută de un fost iubit. Iar în urmă cu câteva zile ea a anunțat că a născut o fetiță, după ce pe în iunie, anul trecut Anamaria se căsătorea cu Norbert Vig, patronul unui bistro din Bucureșți. Pe 9 iunie 2019, Anamaria Georgescu se căsătorea religios cu Norbert Vig iar nunta a fost foarte frumoasă. La un an după eveniment, artista a dat o veste minunată, pe rețelele sociale: a anunțat, țînând la piept o minune de fetiță, că viața i s-a schimbat radical de când a devenit mamă.

anamaria georgescu si sotul
anamaria georgescu si sotul

“Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine și pentru tine. Cărțile, muzică și filmele, poeziile și bucuriile există acum doar că să ți le dăruim ție. Aș vrea să îți pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, așa cum știu, atât cât pot. Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineți lungi în care tu râzi și noi stăm înmărmuriți în fața minunii. Ești cel mai frumos dar pe care viața ni l-a dat. Vom sta mereu în umbră zâmbetului tău. Te iubim, mama și tata!”, a scris Anamaria pe contul de instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Artistul care și-a vândut colecția de chitare pentru o sumă record și a donat banii unui ONG de mediu

Andreea Damian

Alina Laufer, prima imagine din spital. Cum arată după ce a născut prematur

Andreea Damian

Ovidiu Danci, dansatorul care iubea televiziunea și travestiul s-a stins prea devreme

Tabu Tabu

Ce ar fi făcut Dana Rogoz dacă nu ar fi fost pandemie

Tabu Tabu

Bianca Drăgușanu e din nou singură! Ce mesaj a postat proaspăta divorțată de Alex Bodi

Tabu Tabu

Hailey Baldwin s-a dezlănţuit la adresa haterilor de pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu