Home > Slider > Anamaria Prodan i-a făcut cadou lui Reghe jr o mașină de 50.000 de euro

Anamaria Prodan i-a făcut cadou lui Reghe jr o mașină de 50.000 de euro

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai excentrice vedete care cheltuie alături de familia ei milioane de euro pe cadouri și accesorii. Acest lucru se știe deja, însă recent impresara și vedeta de televiziune a mai făcut o un gest după ce i-a dăruit un cadou destul de scump.

anamaria-prodan cu luca

anamaria-prodan cu luca

Impresara și vedetă TV Anamaria Prodan Reghecampf (47 ani) este foarte atașată de fiul antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf (44 de ani), Luca, și îl iubește la fel că pe copiii ei. Când puștiul a împlinit 19 ani, ea i-a dăruit o limuzină pe care Luca abia așteapta să o conducă. În plus, urările și mesajele familiei de ziua lui Luca au început să curgă de la primele ore.

limuzina daruita de anamaria prodan

limuzina daruita de anamaria prodan

„La mulți ani, fratele meu drag! Trei din patru copii au peste 18 ani”, „La mulți ani fratelui meu mijlociu! Te iubesc enorm, îmi ești cel mai bun prieten!”, au scris fetele Anamariei pe conturile sociale. Rebecca (21 ani) și Sarah (20 ani) sunt fiicele impresarei din fostul mariaj al vedetei Tiberiu Dumitrescu, baschetbalist. „La mulți ani, băiatul meu frumos, deștept, minunat! Să ne trăiești 1.000 de ani, fericit și sănătos! Să ne aduci numai bucurie!”, a scris Anamaria pe conturile sociale. Luca e fiul lui Reghe din fostul mariaj. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit acum 12 ani și au făcut nuntă în Las Vegas. Cei doi lucrează împreună deși sunt răspândiți peste hotare în toată lumea. Dar au împreună un reality-show la care lucrează amândoi când sunt împreună.

Articole asemanatoare
anamaria prodan
Anamaria Prodan apariție sexy la o prezentare de modă la Paris
PRODANCA se marita a cincea oara! Ce a hotarat in legatura cu relatia ei cu REGHE!
Stiati ca Anamaria Prodan are o sora mai mica? Uite cum arata Anca

Comenteaza acest articol

Anamaria Prodan i-a făcut cadou lui Reghe jr o mașină de 50.000 de euro

by Tabu Tabu   1 min
0