Tabu
Image default
PEOPLESlider

Anamaria Prodan, investiție de 350.000 de euro pentru a-și transforma vila din Pipera într-un palat

Anamaria Prodan a investit nu mai puțin de 350.000 de euro pentru a-și renova vila pe care o deține în Pipera. Impresara s-a inspirat din arhitectura din Dubai și și-a renovat casa într-un stil specific Orientului Mijlociu.

A angajat o echipă de oameni profesionişti, designeri de interioare, care pe parcursul a trei luni au muncit în continuu. Anamaria Prodan nu s-a încurcat în detalii când a început marea transformare, aşa că a aruncat tot din casă chiar dacă unele lucruri erau scumpe sau aproape noi: de la mobilier, aşternuturi, până şi tacâmurile au fost aruncate sau date la anumite persoane care aveau nevoie.

Numai pentru mobilă, vedeta a plătit o sumă impresionantă: 150 000 euro. Canapelele, mesele şi paturile sunt mari, luxoase şi respectă aceeaşi cromatică, asemeni stilului arăbesc. Majoritatea lucrurilor din casă sunt din categoria luxury, de la renumitul brand Versace. De la covoare, scrumiere, pahare, perdele, până la covoare care sunt din mătase.

Renovarea și lambrisarea cu lemn alb și fir de aur a costat-o 200 000 de euro, potrivit click.ro. Pe pereţi tronează tablourile cu chipurile copiilor familiei Prodan-Reghecamof: cel cu chipul Sarei, al Rebeccăi, al lui Luca şi al lui Reghe Jr., şi bineînţeles că personalizarea continuă, căci scara are imprimată monograma familiei.

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit, anul trecut, ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţinea soţia lui Laurenţiu Reghecampf, în urmă cu ceva timp.

A dat cărțile pe față și în ceea ce privește căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf. În trecut, s-a tot speculat că cei doi au fost aproape de a divorța, dar cea mai influentă femeie din fotbalul românesc neagă acest lucru.

ARTICOLE SIMILARE

Rachel McAdams, pictorial cu diamante, ținută glam și pompe pentru alăptare la fiecare sân

Andreea Damian

Ce au primit concurenții de la Survivor de mâncare cât au stat în Republica Dominicană

Andreea Damian

Daniel Day-Lewis părăseşte Hollywood-ul după 30 de ani

Dora Constantinovici

Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului

realitatea

Cine e și cu ce s-a ocupat soția lui Chef Florin Dumitrescu înainte să se cunoască

Tabu Tabu

Balmoralcore: tendința de modă britanică despre care toată lumea va vorbi în 2023

Andreea Damian

Scrie un comentariu