Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Anamaria Prodan, investiție de 350.000 de euro pentru a-și transforma vila din Pipera într-un palat

Anamaria Prodan a investit nu mai puțin de 350.000 de euro pentru a-și renova vila pe care o deține în Pipera. Impresara s-a inspirat din arhitectura din Dubai și și-a renovat casa într-un stil specific Orientului Mijlociu.

A angajat o echipă de oameni profesionişti, designeri de interioare, care pe parcursul a trei luni au muncit în continuu. Anamaria Prodan nu s-a încurcat în detalii când a început marea transformare, aşa că a aruncat tot din casă chiar dacă unele lucruri erau scumpe sau aproape noi: de la mobilier, aşternuturi, până şi tacâmurile au fost aruncate sau date la anumite persoane care aveau nevoie.

Numai pentru mobilă, vedeta a plătit o sumă impresionantă: 150 000 euro. Canapelele, mesele şi paturile sunt mari, luxoase şi respectă aceeaşi cromatică, asemeni stilului arăbesc. Majoritatea lucrurilor din casă sunt din categoria luxury, de la renumitul brand Versace. De la covoare, scrumiere, pahare, perdele, până la covoare care sunt din mătase.

Renovarea și lambrisarea cu lemn alb și fir de aur a costat-o 200 000 de euro, potrivit click.ro. Pe pereţi tronează tablourile cu chipurile copiilor familiei Prodan-Reghecamof: cel cu chipul Sarei, al Rebeccăi, al lui Luca şi al lui Reghe Jr., şi bineînţeles că personalizarea continuă, căci scara are imprimată monograma familiei.

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit, anul trecut, ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţinea soţia lui Laurenţiu Reghecampf, în urmă cu ceva timp.

A dat cărțile pe față și în ceea ce privește căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf. În trecut, s-a tot speculat că cei doi au fost aproape de a divorța, dar cea mai influentă femeie din fotbalul românesc neagă acest lucru.

ARTICOLE SIMILARE

Facebook lansează serviciul de cumpărături online

Andreea Damian

Sfaturi de coafură și machiaj pentru poza din buletin

Andreea Damian

Deliciul după-amiezii: secretele unui pui de somn perfect

Andreea Damian

Cum recunoști o persoană care se află în pragul sinuciderii

Andreea Damian

Obiceiuri zilnice care pot face deodorantul mai puțin eficient

Andreea Damian

Terapia prin râs și efectele sale incredibile asupra sănătății

Andreea Damian

Scrie un comentariu