Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Anamaria Prodan, reacție fermă la pozele cu Kamara și amanta lui Reghe

Anamaria Prodan a făcut declarații incendiare despre cele mai noi dezvăluiri din showbiz, referitor la amanta soțului ei, care apare în fotografii sărutându-se cu Kamara Ghedi, cântărețul de la trupa Alb Negru.

„Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă.

Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Site-ul strictsecret.ro a publicat imagini incendiare cu Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf, sărutându-se cu nimeni altul decât Kamara de la Alb Negru. Pe același site apare și o înregistrare video, urcată în Youtube, din care se vede cum Kamara îi dă lecții de viață Corinei Caciuc, rugând-o să se țină de școală.

ARTICOLE SIMILARE

Primele imagini cu Prințul Louis. Detaliul major pe care puțină lume l-a observat

Andreea Damian

Fostul lui Gwyneth Paltrow a fost cu ea și cu Brad Falchuk în luna de miere din Maldive

realitatea

5 ingrediente anti-îmbătrânire recomandate de dermatologi

Andreea Damian

Kate Middleton a băut un pahar în plus după ce s-a despărțit de prințul William în 2004

Andreea Damian

Cum sa nu-ti lasi relatia distrusa de distanta

realitatea

Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

Andreea Damian

Scrie un comentariu