Tabu
Image default
PEOPLESlider

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț de milioane de euro. Ce avere au de împărțit

Este poate unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri din România. Deși zvonuri despre o posibilă separare între cei doi au existat de mult timp, vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, prin prisma faptului că Laurențiu Reghecampf este cel care a declarat că divorțează de Anamaria Prodan. Ulterior, impresara a negat informația, afirmând că soțul său a glumit.

Lucrurile păreau să fie perfecte între aceștia, mai ales că în urmă cu două săptămâni și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat antrenorul de fotbal.

Anamaria Prodan a avut o variantă diferită

„Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr. 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie. Eu nu exclud niciodată nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora”, a declarat Anamaria Prodan, joi seara, într-o emisiune.

Anamaria Prodan a mai spus că relația dintre ea și soțul ei este una bună. „Noi am creat un brand și e normal că am deranjat zi și noapte în ultimii 15 ani. Poate că a zis el așa, ca să scape de persoana cu care vorbea «da, mă, da, divorțez! Dar eu nu vorbesc cu Laurențiu așa ceva. Laur poate să facă ce vrea, să vorbească orice”, a mai comentat impresara. De asemenea, aceasta a mai spus că soțul său a glumit în legătura cu divorțul.

„Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să fim și tot puternici o să fim. Eu, Anamaria Prodan nu divorțez, e ok? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce îl puteți întreba.”

Divorț de milioane de euro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de 13 ani și împreună au strâns o avere frumușică. În familia Anamariei Prodan nu doar impresara câștigă multe zerouri, ci și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, astfel încât cei doi duc o viață de invidiat. Mai mult, impresara a beneficiat și de o moștenire substanțială de pe urma mamei sale, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan. Averea lor este una cu multe zerouri, după cum a lăsat să se înțeleagă chiar soția antrenorului în cadrul unei apariții la XTra Night Show.

ARTICOLE SIMILARE

Focile dotate cu antene au ajutat oamenii de ştiinţă să dezlege un mister în Antarctica

Andreea Damian

Nu găsești semințe de zorele pentru că ele sunt consumate pentru altfel de senzații

Dora Constantinovici

HPI | Ce este potențialul intelectual ridicat și cum să-l identificăm

Andreea Damian

Cum arată fiul adolescent al Gabrielei Spanic

Tabu Tabu

Craciunul asta se poarta cadourile kinky

realitatea

Șapte sfaturi de coafură pentru miresele trecute de 40 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu