Tabu
Image default
lifestyle

Anca Bidian, Kiwi Finance: “Asteptatul, in criza, e moarte curata”

Anca Bidian, CEO-ul Kiwi Finance – ce mai mare broker de credite – are deja un plan menit sa scoata businessul "din nauceala", scrie MONEY EXPRESS, si sa mareasca cota de piata a companiei prin francize, deci prin crestere organica.

"Avem deja facut bugetul pe 2009", spune Bidian, care porneste de la premisa ca lucrurile nu pot ramane in actuala stare de incremenire mult timp si ca e "aproape un " ca developerii, bancile si guvernul sa deblocheze creditarea imobiliara. In acest peisaj nou, care s-a schimbat in doua luni "cu o viteza naucitoare", Kiwi si-ar putea consolida pozitia de lider si fara a lua in considerare facilitatile fiscale. Mizeaza, in plus, pe faptul ca exista proprietari ce-si inchiriau locuinta "dar acum o vor vinde".

Pornind de la astfel de ipoteze, care aduc o noua perspectiva cantitativa – businessul va creste in 2009, de exemplu, cu 30-35%, mai putin decat prevedea planul intocmit la momentul vanzarii catre Oresa (iunie 2006) – Bidian intrevede si schimbari calitative. Citeste in MONEY EXPRESS mai multe despre acest subiect.

ARTICOLE SIMILARE

Lady GaGa și Britney Spears cântă împreună

realitatea

Ponta anunta falimentul TVR! Datorii de 120 milioane euro!

Uite-o pe fetita lui Horia Brenciu! Vezi aici ce dragalasa este micuta Mina!

Femelele șoareci devin lesbiene dacă li se distruge o anumită genă

realitatea

Iubita lui Kanye West este bisexuală

realitatea

Iubiri de-o vară…

realitatea

Scrie un comentariu