Tabu
lifestyle

Anca Bidian, Kiwi Finance: “Asteptatul, in criza, e moarte curata”

Anca Bidian, CEO-ul Kiwi Finance – ce mai mare broker de credite – are deja un plan menit sa scoata businessul "din nauceala", scrie MONEY EXPRESS, si sa mareasca cota de piata a companiei prin francize, deci prin crestere organica.

"Avem deja facut bugetul pe 2009", spune Bidian, care porneste de la premisa ca lucrurile nu pot ramane in actuala stare de incremenire mult timp si ca e "aproape un " ca developerii, bancile si guvernul sa deblocheze creditarea imobiliara. In acest peisaj nou, care s-a schimbat in doua luni "cu o viteza naucitoare", Kiwi si-ar putea consolida pozitia de lider si fara a lua in considerare facilitatile fiscale. Mizeaza, in plus, pe faptul ca exista proprietari ce-si inchiriau locuinta "dar acum o vor vinde".

Pornind de la astfel de ipoteze, care aduc o noua perspectiva cantitativa – businessul va creste in 2009, de exemplu, cu 30-35%, mai putin decat prevedea planul intocmit la momentul vanzarii catre Oresa (iunie 2006) – Bidian intrevede si schimbari calitative. Citeste in MONEY EXPRESS mai multe despre acest subiect.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Aniston – posibilă mămică

realitatea

Eva Mendes și lupta cu greutatea

realitatea

SERGIU NICOLAESCU avea un fiu nelegitim!

Ricky Martin, alaturi de gemenii sai, pe coperta PEOPLE

realitatea

Punk kid, Angelina Jolie

realitatea

Frumoase şi elegante la Cannes (Galerie FOTO)

realitatea

Scrie un comentariu