Home > Fără categorie > ANCA PANDREA pleaca la Viena

ANCA PANDREA pleaca la Viena

Pentru prima dată după 26 de ani, Anca Pandrea va petrece Sărbătorile de iarnă fără Iura al ei. Iubita îndrăgitului actor, care a murit la începutul lui noiembrie, va pleca din ţară de Crăciun, ca să uite de durere.

Anul acesta a fost încercată profund de soartă, petrecându-şi aproape 6 luni prin spitale alături de Iurie Darie. În urmă cu trei săptămâni, actriţa Anca Pandrea, care i-a fost alături un sfert de veac maestrului, a primit cea mai cruntă lovitură: l-a pierdut pe omul drag.

La gândul că singurătatea i-ar provoca şi mai mare suferinţă în perioada următoare, actriţa a acceptat invitaţia unor prieteni de-ai ei să petreacă împreună Sărbătorile de iarnă în capitala Austriei, Viena.

„Aşa e cel mai bine pentru ea, suferă enorm şi totul îi aminteşte de Iura. Poate dacă pleacă pentru o scurtă vacanţă din ţară, o să-şi mai revină”, a povestit pentru Click! o prietenă apropiată a Ancăi Pandrea.

De la moartea actorului, Anca a ieşit foarte rar din casă. Ea a ţinut însă să fie prezentă la un alt eveniment trist, înmormântarea lui Şerban Ionescu.

Actriţa a purtat atunci pe cap o şapcă cu fotografia lui Iurie Darie şi a plâns în hohote. Cât timp va lipsi de acasă, Pandrea nu-şi va face probleme în privinţa siguranţei locuinţei întrucât cei doi căţei, Steve şi Aka, la care Anca şi Iura au ţinut enorm, o vor păzi cu străşnicie.


Comenteaza acest articol

ANCA PANDREA pleaca la Viena

by   1 min
0