Home > Lifestyle > Stiri > Anca Parghel

Anca Parghel

Deși mai toată lumea crede că s-a lansat abia acum, Anca Parghel cântă de foarte mult timp. În 1986 lansa primul său disc „Tinerii dansează“ (Electrecord) la vârsta de 29 de ani. Acum, după 15 albume, nouă dintre ele produse în străinătate, și o pauză de 8 ani, a revenit în forță cu un album și un single.

Deși până de curând se adresa nișei cunoscătorilor de jazz, la 22 de ani de la primul album, Anca Parghel cântă, împreună cu Tom Boxer, „Brasil“ – piesă ce are șanse mari să fie cel mai ascultat hit al verii. Pentru că este foarte talentată, are o voce incredibilă și este plină de viață; pentru că a avut curajul unei reorientări radicale a carierei, dar și pentru entuziasmul cu care a primit subiectul dosarului nostru din acest număr, o desemnăm femeia Tabu a lunii iulie.

Artista Anca Parghel a fost diagnosticată cu cancer ovarian, cu toate acestea artista este optimistă și încearcă să gândească pozitiv și să folosească terapia prin râs, cea care a ajutat-o, acum mai mulți ani, să treacă peste cancerul la sân.

Anca va trebui să fie operată în Elveția, dar din păcate operația necesită o sumă mare de bani care trebuie strânsă în maxim 3 săptămâni.

Așa că Tabu roagă cititoarele să se alature inițiativei de a o ajuta și să doneze în contul artistei la ING
Cont in lei: RO30 INGB 0000 9999 0101 2954, Cont in euro: RO73 INGB 0000 9999 0101 2956


4 Responses

 1. animako

  ii doresc multa sanatate, este o artista extraordinara si am inteles ca trece prin clipe grele, suferind de cancer ovarian. cu toate ca se fac eforturi pt a strange 100 mii euro pt operatie, anca este optimista, cu zambetul pe buze, tocmai am auzit- la stiri povestind despre aceasta incercare pe care spera s-o depaseaca. o admir pentru tot ceea ce face, felicitari tabu pt alegerea din aceasta luna. anca parghel merita din plin toata aprecierea. o voce remarcabila si un suflet minunat.

 2. monamalia

  Draga Anca:
  Nu te cunosc, dar sunt convinsa ca datorita credintei tale si optimismul de care dai dovada, o sa te vindeci.Acest gind trebuie sa ne insoteasca pentru a te sprijini in insanatosirea ta.
  Dumnezeu o sa faca inca odata miracolul, si o sa putem sa ne bucuram in continuare de harul tau pe care ai primit de la El.
  Cu drag

 3. versata

  …a fost o lupatoare…o femeie mereu cu zambetul pe buze…si nu a incetat sa spere…optimismul ei parea sa invinga boala cumplita…dar din pacate nu a reusit…vei ramane mereu un exemplu in sufletele noastre…

  Dumnezeu sa te aiba in paza…

Comenteaza acest articol

Anca Parghel

by realitatea   1 min
4