Tabu
Image default
lifestyle

Anca Parghel

Deși mai toată lumea crede că s-a lansat abia acum, Anca Parghel cântă de foarte mult timp. În 1986 lansa primul său disc „Tinerii dansează“ (Electrecord) la vârsta de 29 de ani. Acum, după 15 albume, nouă dintre ele produse în străinătate, și o pauză de 8 ani, a revenit în forță cu un album și un single.

Deși până de curând se adresa nișei cunoscătorilor de jazz, la 22 de ani de la primul album, Anca Parghel cântă, împreună cu Tom Boxer, „Brasil“ – piesă ce are șanse mari să fie cel mai ascultat hit al verii. Pentru că este foarte talentată, are o voce incredibilă și este plină de viață; pentru că a avut curajul unei reorientări radicale a carierei, dar și pentru entuziasmul cu care a primit subiectul dosarului nostru din acest număr, o desemnăm femeia Tabu a lunii iulie.

Artista Anca Parghel a fost diagnosticată cu cancer ovarian, cu toate acestea artista este optimistă și încearcă să gândească pozitiv și să folosească terapia prin râs, cea care a ajutat-o, acum mai mulți ani, să treacă peste cancerul la sân.

Anca va trebui să fie operată în Elveția, dar din păcate operația necesită o sumă mare de bani care trebuie strânsă în maxim 3 săptămâni.

Așa că Tabu roagă cititoarele să se alature inițiativei de a o ajuta și să doneze în contul artistei la ING
Cont in lei: RO30 INGB 0000 9999 0101 2954, Cont in euro: RO73 INGB 0000 9999 0101 2956

ARTICOLE SIMILARE

Iat-o pe sotia lui DANIEL BUZDUGAN! Cea mai simpla si mai frumoasa relatie!

realitatea

Tabu și Cocor te invită să vezi LIVE prima sesiune de shopping nocturn

realitatea

Săptămâna Filmului Israelian la Cinematecă

realitatea

David şi Victoria Beckham au dus-o pe micuţa Harper la cumpărături – FOTO

realitatea

Lady Gaga fara machiaj! Ati recunoaste-o pe strada?

Top 10 destinații de vacanță Lonely Planet în 2009

realitatea

4 comentarii

Scrie un comentariu