Tabu
Image default
PEOPLESlider

Anca Serea, de urgență la spital. De ce a ajuns pe mâna medicilor

Anca Serea a ajuns de urgență la spital, după ce marţi dimineaţă s-a simţit extrem de rău, având stări de ameţeală. Vedeta a stat internată la spital o noapte şi a făcut mai multe investigaţii, printre care şi un CT cranian.

Iniţial vedeta a crezut că este infectată cu SARS-COV-2, dar medicii au liniştit-o după ce a făcut două teste care au avut rezultate negative.

Vedeta a povestit totul pe reţelele de socializare, după ce a fost externată. Aceasta şi-a liniştit fanii cu privire la starea sa de sănătate.

„Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a dezvăluit Anca Serea miercuri, pe Instagram.

Diagnosticată în urmă cu mult timp cu anemie severă, Anca a exclus mai întâi o posibilă infecție cu noul coronavirus, apoi a plecat la spital, însoțită de soțul ei.

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital”, a explicat bruneta pe pagina sa de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Adela Popescu, anunţ neașteptat după ce Laura Cosoi a anunţat a patra sarcină

Andreea Damian

Blake Lively a născut, în secret, al treilea copil cu Ryan Reynolds

Andreea Damian

Aeroporturile europene renunță la masca de protecție

Andreea Damian

Cea mai bună actriţă, Frances McDormand, discurs emoţionant la Oscar

Dora Constantinovici

O boală ca gripa s-ar putea răspândi în 36 de ore în toată lumea și ar putea ucide 80 mil. de oameni

Andreea Damian

Când este cea mai bună perioadă a anului pentru a-ți face un tatuaj?

Andreea Damian

Scrie un comentariu