Tabu
Image default
PEOPLE

Anca Serea și Adi Sînă aniversare în grădină pentru fiul Noah

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul românesc și cu cei mai mulți copiii, au avut parte de un weekend de vis. Și asta pentru că cei doi soți au facut posibilă o super aniversare în izolare, pentru fiul lor Noah, care a împlinit frumoasa vârstă de opt anișori.

anca sina si Moise
anca sina si Moise

Fermecătoarea fostă prezentatoare de televiziune Anca Serea (39 de ani), alături de soțul ei, cântărețul Adi Sînă (43 de ani) din trupa Akcent și ceilalți copii ai lor i-au uimit pe toți fanii de pe rețelele de socializare. Și asta pentru că toată familia a avut parte de o mega petrecere de aniversare în izolare pentru Noah care a împlinit opt anișori. Cu multe baloane, cu dulciuri, cu foarte mulți invitați copii

anca serea party in curte
anca serea party in curte

cât și părinții care i-au supravegheat să nu facă prostioare. Cei doi soți au dansat de fericire la petrecrea la care au venit mulți prieteni de-ai micuțului sau de-ai părinților lor. Vedeta a scris pe profilul ei că va fi o zi pe care nu o va uita niciodată. “La Mulți Ani, băiatul mamei. Astăzi am învățat că nimic nu e întâmplător. Te iubesc!”.

moise sina
moise sina

 

Chiar și în izolare cei doi părinți au reușit să-și facă fericit fiul cu o super petrecere și apoi au publicat imagini de la aveniment pe rețelele de socializare. Posibil că vecinii dar și mulți urmăritori au fost deranjați că în această perioada vedetele au dat această petrecere in plină pandemie.

ARTICOLE SIMILARE

Ce sexy este Ruby acum și ce fetiță sfioasă era în copilărie FOTO

Tabu Tabu

Motivul pentru care Augustin Viziru refuză să dezvăluie identitatea iubitei sale

Andreea Damian

Cum s-a întreținut Alina Eremia în cele două luni de izolare

Tabu Tabu

Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari

Andreea Damian

Meghan Markle a născut un băiețel. Motivul pentru care micuțul nu va fi prinț

Andreea Damian

9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes

realitatea

Scrie un comentariu