Tabu
PEOPLESlider

Anca Serea şi Adi Sînă, la un pas de divorţ! Ce probleme întâmpină cuplul

Anca Serea şi Adi Sînă au fost la un pas de divorţ, însă au reuşit să treacă peste supărări şi să rămână în continuare o familie unită.

Deşi are o viaţă la care mulţi nici nu îndrăznesc să viseze, Anca Serea nu a avut parte numai momente frumoase. Adrian Sînă îşi susţine partenera necondiţionat, munceşte din greu pentru familia sa, dar cu toate acestea, certurile au intervenit în familia lor.

Anca Serea şi Adi Sînă, la un pas de divorţ

Vedeta este mămica a şase copii minunaţi pe care îi creşte cu multă dragoste alături de partenerul său. „Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu.

Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii”, a spus Anca Serea, pentru Okmagazine.ro.

Cuplul are 6 copii

La 41 de ani, Anca Serea se mândrește cu o familie numeroasă. A fost numită mama eroină, după ce a dat naștere și celui de-al șaselea copil! Are patru copii cu partenerul actual, cântărețul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah. David și Sarah, sunt copiii Ancăi din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010.

Spre deosebire de ea, Adi Sână își mai dorește cu ardoare o fetiță. De altfel, și cel de-al șaselea copil a fost adus pe lume tot la insistețele lui Adi Sână, care este mare iubitor de copii.

Anca Serea s-a confruntat în ultimul an cu o anemie severă. Tocmai de aceea, nu mai dorește să rămână însărcinată.

ARTICOLE SIMILARE

Smiley s-a tuns! A renunțat la plete în scop caritabil și acum arată complet diferit

Andreea Damian

Ce bine arată Catherine Zeta-Jones la 52 de ani! Actrița și-a dezvăluit abdomenul în sala de dans – VIDEO

Andreea Damian

Tendințe de manichiură pentru sezonul iarnă 2021/2022

Andreea Damian

Andra și Raluka, la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Andreea Damian

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Andreea Damian

Michelle Obama îi dă peste nas lui Donald Trump

Andreea Damian

Scrie un comentariu