Tabu
Image default
LIFESTYLE

Anca Serea şi Tuncay Ozturk au un copil!

În ciuda faptului că ambii sunt implicaţi în relaţii serioase, au ieşit împreună la restaurant, ca o adevărată familie.  Duminică,  cu un trenci gri şi pantofi cu toc înalt, Anca Serea şi-a făcut apariţia la Bier Republik, din Centrul Vechi.
La scurt timp, cine şi-a făcut apariţia? Tuncay Ozturk, care a respectat aceeaşi cromatică vestimentară: jachetă gri, pantofi maro eleganţi. Cei doi s-au aşezat la o masă, iar în cadru şi-a făcut apariţia şi o fetiţă.Cei doi şi-au jucat excelent rolul de părinţi.

Este vorba de o apariţie într-un film realizat pentru un proiect cu o şcoală privată, şi care prezintă viaţa unei familii din ziua de azi. Anca a jucat rolul de mamă, iar turcul pe cel de tătic.

“Vecina mea este implicată în acest proiect şi m-a rugat să particip în rolul de mămică chiar pentru fetiţa ei, Melisa, de origine turcă. Ea şi soţul ei sunt prieteni foarte buni cu soţul Andreei Marin, aşa că el a jucat rolul de tată. Am avut câteva replici, în limba engleză, a fost frumos”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

ARTICOLE SIMILARE

Cum ne luptam cu emotiile negative?

realitatea

Are 51 de ani, dar ARATĂ de 20! O VEDETĂ autohtonă le DĂ CLASĂ DIVELOR din lumea mondenă

ELECTROLUX te transformă într-un star în bucătărie

realitatea

 Cum te salveaza o pizza buna, comandata din locul potrivit

realitatea

Vara cu arome de cafea

Extensiile duc la căderea păruluui

realitatea

Scrie un comentariu