Home > Lifestyle > Anca Serea şi Tuncay Ozturk au un copil!

Anca Serea şi Tuncay Ozturk au un copil!

În ciuda faptului că ambii sunt implicaţi în relaţii serioase, au ieşit împreună la restaurant, ca o adevărată familie.  Duminică,  cu un trenci gri şi pantofi cu toc înalt, Anca Serea şi-a făcut apariţia la Bier Republik, din Centrul Vechi.
La scurt timp, cine şi-a făcut apariţia? Tuncay Ozturk, care a respectat aceeaşi cromatică vestimentară: jachetă gri, pantofi maro eleganţi. Cei doi s-au aşezat la o masă, iar în cadru şi-a făcut apariţia şi o fetiţă.Cei doi şi-au jucat excelent rolul de părinţi.

Este vorba de o apariţie într-un film realizat pentru un proiect cu o şcoală privată, şi care prezintă viaţa unei familii din ziua de azi. Anca a jucat rolul de mamă, iar turcul pe cel de tătic.

“Vecina mea este implicată în acest proiect şi m-a rugat să particip în rolul de mămică chiar pentru fetiţa ei, Melisa, de origine turcă. Ea şi soţul ei sunt prieteni foarte buni cu soţul Andreei Marin, aşa că el a jucat rolul de tată. Am avut câteva replici, în limba engleză, a fost frumos”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Articole asemanatoare
MOOZA Pop Up Store s-a redeschis aseara cu brandul de bijuterii BOEMO
BOTEZUL fetitei lui Adi Sana si a Ancai Serea / MENIUL complet
Anca Serea, despre partenerul ei care a murit! “Eu şi Filip n-am fost niciodată…”
Cum arata Anca Serea la doar o luna dupa nastere!

Loading...

Comenteaza acest articol

Anca Serea şi Tuncay Ozturk au un copil!

by   1 min
0