Home > Lifestyle > “Anca Turcasiu a apelat la liposuctie, pastile de slabit…”. Cine face dezvaluirea

“Anca Turcasiu a apelat la liposuctie, pastile de slabit…”. Cine face dezvaluirea

Multe “dive” sărite de 40 de ani au trecut deja prin bisturiul esteticianului şi rămân slabe doar înghiţind lunar zeci de pastile.

Silvia Dumitrescu a recunoscut, pentru “ring”, că ia astfel de pilule şi că visează la liposucţii şi lifting facial. Majoritatea artistelor de muzică uşoară din generaţia anilor ’70 susţin că doar “zestrea” genetică, alimentaţia bio-eco şi orele “muncite” la sala de fitness le ajută să fie frumoase.

silvia
La 54 de ani, nonconformista Silvia Dumitrescu nu vede nimic rău în a lua pastile de slăbit şi a te opera estetic şi e uimită de secretomania colegelor care se “hrănesc” cu pilulele miraculoase după ce îşi fac tot felul de intervenţii de înfrumuseţare. “Eu sunt sinceră, spun cum mă menţin. Uitaţi-vă cât de bine arată Luminiţa Anghel (45 de ani) şi Anca Ţurcaşiu (43 de ani)! Nu e doar alimentaţia, că am încercat şi eu, mai există şi liposucţii, şi pastile de slăbit!”, ne-a mărturisit cântăreaţa.
În urma problemelor cu tiroida, Silvia Dumitrescu a luat în greutate, iar dietele clasice n-au mulţumit-o. Abia atunci a încercat şi pastilele de slăbit. “În câteva săptămâni am pierdut opt kilograme fără să mă înfometez şi mai vreau să slăbesc încă 10. Multe colege de-ale mele urmează de ani de zile acest tratament, dar nici una nu mi-a dat pontul. După ce le-am spus cât am slăbit eu, mi-au recunoscut că ele aşa se menţin”, ne-a mărturisit cântăreaţa.

Articole asemanatoare
turcasiu la mare
Ce dorință vrea să-și îndeplinească Anca Țurcașiu pe litoral
anca-turciasiu
Anca Țurcașiu din ce în ce mai sexy la 50 de ani! Cum s-a pozat artista
turcasiu anca
Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani! Care sunt secretele ei de la debut
Anca Țurcașiu, la 50 de ani. Care e secretul frumuseții ei

Comenteaza acest articol

“Anca Turcasiu a apelat la liposuctie, pastile de slabit…”. Cine face dezvaluirea

by   1 min
0