Tabu
Image default
PEOPLESlider

Anca Țurcașiu, apariţie răvășitoare la cununia religioasă a fiului ei

Ziua de 3 septembrie este una cu o mare însemnătate în familia Ancăi Țurcașiu. Fiul ei s-a cununat religios cu aleasa lui, Andreea.

Cei doi miri au strălucit unul la brațul celuilalt, dar cea care a atras privirile tuturor a fost Anca Țurcașiu. La cei 52 de ani pe care îi are, actrița a lăsat pe toată lumea prezentă la eveniment cu gura căscată.

Soacra mare a îmbrăcat o rochie roșie ca focul, cu un umăr gol, mai scurtă într-o parte și care i-a evidențiat perfect talia de viespe.

Imaginea a fost completată cu o pereche de sandale în aceeași nuntă, cu toc înalt, cercei mari, o coafură lejeră și un machiaj impecabil.

Vedeta a transmis un mesaj în mediul online în care le-a împărtășit urmăritorilor săi faptul că avut foarte multe emoții pentru acest eveniment. „Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!”, a scris Anca Țurcașiu.

Tinerii s-au căsătorit civil în luna aprilie, iar acum au organizat o petrecere de pomină, având aproape familia, rudele, prietenii și colegii.

Petrecerea a avut loc la Corbeanca, în Paradisul Verde, unde artista a trăit vreo 20 de ani, în apropiere de nașul ei de căsătorie, Cristian Țânțăreanu, care a și făcut oficiile de gazdă.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a slăbit Emilia Ghinescu 10 kilograme în două luni fără dietă sau intervenții chirurgicale

Andreea Damian

Avicii s-ar fi sinucis. Anunțul familiei: „Nu a mai putut continua”

Andreea Damian

Dani Oțil a petrecut de ziua lui cu Loredana și Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Gestul măreț pe care Johnny Depp l-a făcut pentru copiii bolnavi de cancer

Andreea Damian

Angajații unei companii chineze, amendați pentru că nu parcurg 180.000 de pași

Andreea Damian

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

Andreea Damian

Scrie un comentariu