Tabu
lifestyle

ANCA TURCASIU, sexy la 42 ani: dieta fara varsta / Galerie FOTO incredibila

Anca Turcasiu arata incredibil! “Când am împlinit 40 de ani mi-am dorit să pozez aşa cum nu am mai făcut-o niciodată şi am început să merg la sală ca să slăbesc, pentru a mă pregăti pentru această şedinţă foto unică din viaţa mea. Din păcate, degeaba făceam sport şi nu mâncam foarte mult, kilogramele rămâneau pe mine şi grăsimea de asemenea. Aşa că m-am văzut nevoită să merg la un nutriţionit şi am slăbit 6 kilograme în 3 luni. Astfel, am ajuns să am 57 de kilograme la 1,72 metri, şi să fiu mulţumită de mine. Am vrut să arăt că sunt mulţumită de mine şi să-mi demonstrez că arăt bine, că femeile pot fi atrăgătoare şi când trec de prima tinereţe”, a spus cântăreaţa în emisiunea “Acces direct”, conform libertatea.ro. Senzationalele fotografii au fost realizate de fotograful Mircea Marinescu

“Se ascunde o obsesie a mea vizavi de greutate. Mama a fost o persoană plinuță, tata e și el un tip corpolent, așa că am încercat dintotdeauna să nu depășesc un anumit număr de kilograme. În ultimii câțiva ani a fost din ce în ce mai greu și, fără să apelez la un nutriționist, nu am reușit”, a declarat Anca Țurcașiu pentru revista Viva.

Artista a devenit la 20 de ani ovo-lacto-vegetariană!

“Nu aveam probleme cu greutatea la 20 de ani, cu toate că eram mult mai plinuță decât acum. Întotdeauna am fost prietenă cu mine, mereu m-am simțit foarte bine în pielea mea. Erau și alte vremuri, altfel simțeau și gândeau oamenii, aveau o altă fericire. Acum, dacă te plimbi pe stradă, te încarci de tristețea și de angoasele oamenilor, lumea nu știe să mai zâmbească. Pe vremea aceea, noi eram foarte fericiți.
Eu sunt în continuare fericită, mă înconjor de oameni pozitivi. Mi se mai întâmplă să trec prin experiențe neplăcute, când cineva mă agresează verbal sau, știu eu, mă umilește. Sunt mulți oameni răi în jurul nostru, dar cred că sunt cea mai concilianta persoană de pe pământ, nu suport ca cineva să fie supărat sau să se certe”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Demarchelier the Great la Petit Palais

realitatea

Sandwich-maraton cu cele mai tari desene pe Nickelodeon

Vezi ce CUPLU de prezentatori TV de la noi s-a despartit ieri!

De ce nu mai apare Andreea Raicu la televizor!

The Courteeners – You Overdid It Doll

realitatea

5 lucruri pe care nu le-ar face niciodată un bărbat gay

realitatea

Scrie un comentariu