Tabu
Image default
CULTURE

Anchor Grup incepe lucrarile de modernizare pentru Plaza Romania

Anchor Grup, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piata romaneasca, investeste 10 milionae de euro in renovarea PlazaRomania, ca parte a unei strategii prin care urmareste modernizarea si repozitionarea centrului  comercial pe piata mall-urilor de proximitate.

Lucrarile de renovare vor dura 18 luni si vizeaza in principal schimbarea fatadei, modificarea circuitului de shopping la interior si transformarea unei aripi a mall-urilui in spatii de birouri.

In premiera pentru Romania, centrul comercial va ramane deschis pe toata durata lucrarilor. Renovarea va fi efectuata in etape, astfel incat sa nu afecteze traficul. Doua treimi din mall vor fi in permanenta accesibile publicului, acesta putandu-se bucura in continuare de shopping si de evenimentele speciale, dedicate intregii familii.

Debutul lucrarilor de renovare a fost marcat saptamana aceasta cu un eveniment unicat. Pana pe 11 mai, vizitatorii Plaza Romania il pot vedea pe Bryan Berg, singurul constructor profesionist de cladiri din carti de joc din lume si multiplu campion Guiness World Records, construind din carti de joc caldirea Plaza Romania, alaturi de doua cladiri emblematice din Bucuresti – Ateneul Roman si Palaul Parlamentului. Edificiile vor ramane in incinta PlazaRomania pana pe 24 mai, cand vor fi demolate.

ARTICOLE SIMILARE

Italian Gold Market s-a mutat în Centru

realitatea

Avengers: un nou personaj – o super eroină musulmană în rolul Kamala Khan

realitatea

GIANINA CORONDAN pe lista de concedieri a TVR! Alte celebritati date afara!

Stiai ca nu tot ce facem e determinat de liberul arbitru?

realitatea

Război și artă: festivalul de film la Roma

realitatea

Incepe Summer Beauty Tunnel!

realitatea

Scrie un comentariu