Tabu
lifestyle

Anchor Grup mizeaza pe rezidentiale si birouri

Anchor Grup, dezvoltatorul cel mai bine ancorat in retailul bucurestean, schimba directia de navigatie. Lasa in urma retailul sI se indreapta cu toate panzele sus catre rezidential. Cu trei mall-uri in portofoliu (Bucuresti Mall – 1999, Plaza Romania – 2004 si MallDova Chisinau – 2008), Anchor Grup, pionierul pietei de retail din Romania, si-a asigurat nu doar o pozitie confortabila, ci si un cash-flow consistent.

 “Noi suntem suficient de norocosi, deoarece avem un cash-flow permanent, generat de cele trei mall-uri pe care le detinem si care ne permit sa trecem de criza si sa sustinem proiectele viitoare”, a declarat intr-un interviu pentru MONEY EXPRESS Ibrahim Paksoy, directorul general al Anchor Grup.

In viitorul apropiat, compania turca intentioneaza sa dezvolte mai multe ansambluri rezidentiale, dar si cladiri de birouri, avand deja achizitionate mai multe terenuri in Capitala. In urmatoarele doua luni, compania va incepe livrarile la InCity Residences, primul ansamblu rezidential, construit langa Bucuresti Mall. Despre solutiile de finantare originale gasite de dezvoltatorul turc pentru a accelera ritmul de vanzare a apartamentelor ramase libere la InCity Residences, cititi mai multe detalii in MONEY EXPRESS . (Fulvia Meirosu)

ARTICOLE SIMILARE

Actor in rolul lui Iuda spanzurat in timpul filmarii!

Stirea secolului: Brad Pitt & Angelina / Afla CAND si UNDE are loc NUNTA! / Galerie FOTO cu LOCUL NUNTII!

realitatea

Afla CUM si DE CE a disparut MONICA GABOR doua luni!

Spatele sotiei lui Connect-R e plin de cosuri!

Bărbații îl preferă pe Brad Pitt

realitatea

LOVE STORY: Geografie

realitatea

Scrie un comentariu