Home > Lifestyle > Anchor Grup ocupa primul loc la “Romanian CSR Awards 2014”

Anchor Grup ocupa primul loc la “Romanian CSR Awards 2014”

Anchor Grup primeşte locul I în cadrul galei “Romanian CSR Awards 2014”, categoria “SANATATE”.

Premiul a fost atribuit pentru implicarea Anchor Grup în cadrul “Bucharest International Marathon”, 5-6 Octombrie 2013. În cadrul acestui proiect, Anchor Grup a donat suma de 20.000 euro fundației HOSPICE Casa Speranței, devenind, astfel, grupul cu cea mai mare implicare în zona de CSR, din rândul centrelor comerciale.

Ne bucură foarte mult această recunoaştere şi suntem mândri de rezultatul obținut. Anchor Grup a demarat o campanie fără precedent de implicare în proiecte CSR. Îi mulţumesc echipei mele pentru eforturile depuse şi dăruire. Vom continua şi in viitor să fim alături deproiectele prin care putem aduce speranța mai aproape, celor care au încetat să spere”, a declarat Razvan Gaită, General Manager Anchor Grup.

A doua ediție Romanian CSR Awards a aliniat la start aproape  100 de proiecte  implementate pe parcursul anului trecut. Valoarea estimativă a finanțării acordată pentru derularea acestora a depăşit 6,3milioane de euro. În cadrul competiției au existat două mari secțiuni, una dedicată companiilor cu peste 250 de angajați şi alta dedicată firmelor sub 250 de angajați.


Articole asemanatoare
Ce asteptari trebuie sa ai de la o clinica stomatologica moderna
Ce se intampla cu tine daca mananci miere inainte de culcare
De ce femeile japoneze sunt mereu fresh si in forma?
3 sporturi pe care le poţi practica după muncă

Loading...

Comenteaza acest articol

Anchor Grup ocupa primul loc la “Romanian CSR Awards 2014”

by   1 min
0