Tabu
lifestyle

Anda Adam, artistul cu cel mai bun show la Media Music Awards!

Anda Adam a fost desemnată, în urma unui sondaj online, drept artistul cu cel mai bun show realizat în cadrul ediției de anul trecut a galei de premii Media Music Awards.

Cântăreața a intrat în competiție alături de nume cunoscute din industria muzicală precum Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică, Andra sau Loredana. În urma votului online, desfășurat pe Libertatea.ro, Anda Adam a însumat cele mai multe voturi, la mare distanță de ceilalți artiști.

Clasamentul se prezintă astfel:

1.       Anda Adam – AMO

2.       Smiley – Cai verzi pe pereți

3.       Andreea Bănică – Could You

4.       Andreea Bănică feat. Laurențiu Duță – Shinning Star

5.       Connect-R – Vara nu dorm

6.       Smiley – Dead man walking

7.       Loredana – Apa

8.       Alex Velea – Minim doi

9.       Conect-R – Dacă dragostea dispare

10.     Vunk – Scapă-mă de ea

11.     Corina – Monkey Funky

12.     Raluka – Surrendered my love

13.     CRBL feat Ada – Petre

14.     Mandinga – Papi Chulo

15.     Deepcentral – O stea

16.     Grasu XXL – La La Song

17.     Maximilian – Domnisoare

18.     Spike – Lumea mea

La ediția de anul trecut, Anda Adam a interpretat un medley al hiturilor sale lansate în 2011 și 2012 și a cântat, în premieră, noua piesă Amo, care a devenit ulterior mare hit.

Și la ediția de anul acesta a Media Music Awards, marea ceremonie de premii de la Sibiu, din 19 septembrie, artiștii plănuiesc să lanseze noi piese, știind impactul major pe care îl are evenimentul.

La Media Music Awards vor fi premiați cei mai în vogă artiști ai anului, iar pe scena din Piața Mare a Sibiului vor cânta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project, Faydee.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV.

La Media Music Awards, publicul are ocazia să voteze pentru doar o singură categorie, “Fans Like Award”. Astfel, până în data de 15 septembrie, cei care iubesc muzica românească își pot favoritul votând pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards

Media Music Awards este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România.

La Media Music Awards, publicul are ocazia să voteze pentru doar o singură categorie, “Fans Like Award”. Astfel, până în data de 15 septembrie, cei care iubesc muzica românească își pot favoritul votând pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards .

Aici puteţi urmări prestaţia Andei Adam la Media Music Awards:

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine…

realitatea

Bianca Drăguşanu are probleme medicale la “Dansez pentru tine”!

Sarah Palin a primit o ofertă de 2 milioane de dolari ca să joace într-un film porno

realitatea

Nico a trecut prin clipe cumplite! Fiica ei a fost rapita si impuscata in picior!

MUST SEE: Veneția

realitatea

Adevărul despre Iisus, spus chiar de Papă!

Scrie un comentariu