Home > Vedete > Anda Adam a împlinit de 40 de ani! Cum a sărbătorit vedeta în izolare

Anda Adam a împlinit de 40 de ani! Cum a sărbătorit vedeta în izolare

anda-adam

Una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi a avut parte de o aniversare aparte, în izolare, alături de familie și câțiva prieteni dragi. Iar mulți dintre fanii ei și prieteni au sunat-o pe Anda Adam să îi ureze de bine de ziua ei. căci solista a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani în izolare.

anda adam si tortul de maripan

anda adam si tortul de maripan

În 1999, adică acum 21 de ani se lansa în muzică rap o domnișoară care cânta cu trupa RACLA melodia “Nu mă uita”, colaborare reluată ani mai târziu. Anda Adam a urcat în topuri și în lumea muzicală devenind una dintre cele mai iubite soliste de la noi. Pentru că vedeta nu a făcut numai muzică și a încercat să facă și televiziune sau să participe la diverse reality-showuri. De data aceasta solista a fost prinsă de pandemie acasă, în vila sa alături de fetița ei și de soț dar și de câțiva prieteteni.

tort anda adam

tort anda adam

Singurul regret al cântăreței a fost că nu a putut să dea o petrecere în care să-și invite cei mai buni prieteni ca să se distreze. Însă vedeta a petrecut restrâns și s-a bucurat de cadourile primite de la cei dragi. Unul dintre acestea a fost un tort de marțipan, pe care tronează o Anda dulce, făcută din zahăr, un microfon din aceleași ingrediente și o mașină decapotabilă, de fițe, că cea pe care o conduce și care are numărul de înmatriculare al solistei. În plus, există și un portativ muizcal făcut din același marțipan. Și nu în ultimul rând, Anda și-a lansat de ziua ei și cel mai recent videoclip pe care l-a filmat la piesa “Americana” pe care îl puteți vedea in continuare.

Articole asemanatoare
Anda Adam și-a luat mașină de fițe
anda-adam
Anda Adam s-a apucat de noi afaceri
anda-adam
Andei Adam mai sexy ca niciodată insă lumea vrea să știe unde i-a dispărut soțul!
anda-adam
Care este secretul siluetei Andei Adam la cei 40 de ani pe care abia i-a împlinit

Comenteaza acest articol

Anda Adam a împlinit de 40 de ani! Cum a sărbătorit vedeta în izolare

by Tabu Tabu   1 min
0