Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

ANDA ADAM lui Slav: “Sa fugim in lume!” Joc in patru!

anda adam 1Ce de coincidente: in timp ce Anda Ada continua comunicarea cu Victor Slav, Bianca Dragusanu se intalneste din intamplare pe strada cu Adrian Cristea si se pupa cu acesta. Evident, totul e filmat, fotografiat dezvaluit! Joc in patru?
Anda Adam a ţinut să explice ce s-a întâmplat, de fapt, între ea şi fostul său iubit, Victor Slav, soţul Biancăi Drăguşanu, după ce aceasta din urmă ar fi găsit un mesaj care spunea: “Hai să fugim în lume”.

 Potrivit emisiunii “Acces Direct”, de la Antena 1, care a prezentat câteva presupuse mesaje între Victor şi Anda, cei doi şi-ar fi spus “Hai să fugim în lume”, însă cântăreaţa neagă acest lucru. Ea nu dezminte însă faptul că ea şi fostul ei iubit au rămas în relaţii bune, deşi sunt despărţiţi şi că păstrează legătura, ca doi amici, prin mesaje.
“Între mine şi Victor există o relaţie de amiciţie. Ne-am mai întâlnit pentru că mai aveam lucruri care ne legau. După 6 ani de relaţie există situaţii şi conjuncturi care leagă doi oameni. Ce vreau eu să spun e că mine şi Victor nu mai există absolut nimic. Ne respectăm pentru că există 6 ani care ne leagă. Căsnicia lui e în siguranţă, pot să o asigur pe Bianca de faptul că nu are nici un motiv de îngrijorare. Din prima zi în care ne-am despărţit am rămas în nişte relaţii civilizate, ca doi oameni civilizaţi care au fost împreună şi care este normal să se salute când se văd. În nici un caz nu a fost vorba că «noi doi să fugim în lume». Situaţia a fost de aşa natură, cum se întreabă doi oameni normali: «Ce faci?, Cum eşti?, Cum e?, Eşti ok? că uite văd că ai o perioadă agitată. Da, eu sunt ok. Sunt foarte obosită, nu mai pot, sunt f extenuată şi exasperată de tot ce se întâmplă»… Asta e tot. Discuţiile au fos la modul asta. Şi el spunea «Uite şi eu sunt aşa, nu mai suport presiunea asta care se pune pe noi. Deci vorbim de ei (n.r. Bianca şi Victor)». Cu Bianca nu am avut niciodată nici o rivalitate. Nu a fost vorba de o împăcare. A trecut deja un an şi ceva de când nu mai am nici o legătură cu Victor. Fiecare are drumul lui, dar am rămas în nişte relaţii civilizate, aşa cum e normal să rămână doi oameni”, a declarat Anda Adam, la emisiunea “Acces Direct”

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/

ARTICOLE SIMILARE

ALERTA! O mare cantareata romanca in stare grava!

El a “inventat-o” pe Madalina Ghenea! Uite cine a fost primul iubit al supermodelului

SPECTACULOS! Cum arata Dana Rogoz cu doua saptamani inainte sa nasca

Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului

realitatea

Dana Rogoz, facuta praf: “Se vrea a doua Andreea Esca, dar nu poate”

Oamenii de știință creează materiale care pot fi reciclate din nou și din nou – sfântul Graal al plasticului

realitatea

Scrie un comentariu