Home > Agenda > ANDA ADAM vs.Madonna / FOTO & VIDEO

ANDA ADAM vs.Madonna / FOTO & VIDEO

Anda Adam se bucură de succes internaţional! După ce a surclasat-o pe Jennifer Lopez în  topurile din Peru, iată că acum solista a reuşit să o detroneze pe Regina Pop  Madonna în clasamentele din Azerbaidjan. Pana la topurile din tari importante mai e cale lunga, insa drumul a fost deschis.

Meritul îl are piesa “Can You Feel Love”, compoziţie proprie, şi pe care a  înregistrat-o alături de DJ-ul portughez Kourosh Tazmini. Noul hit al Andei  Adam a ajuns numărul 1 la cel mai mare post de radio din Azerbaidjan, ATV 106  FM, şi a detronat-o pe Madonna şi al său hit “Girls Gone Wild”.

Regina Pop a căzut astfel pe locul 2, în favoarea româncei. Mai mult, pe  poziţiile inferioare se află artişti internaţionali în vogă, precum Pitbull,  Shakira, Usher, Justin Bieber, dar şi românii Tom Boxer şi Deepcentral.

“Can You Feel Love” se anunţă a fi hitul verii nu doar în Europa şi America  de Sud, dar şi în Orientul Apropiat şi Mijlociu, aflându-se în topuri în  Emiratele Arabe Unite şi Liban. Bucuria este cu atât mai mare pentru  artistă, cu cât piesa este compusă chiar de ea. “Este o piesă de vară, sensibilă, pe care o simţi în adevărata ei valoare daca eşti îndrăgostit. Mă bucur enorm că este plăcută de public. Pentru un artist, aceasta este cea mai  mare satisfacţie!”, declară Anda Adam

Mai mult: Anda Adam a detronat-o pe Madonna în Azerbaidjan! | VIDEO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

UITE VIDEOCLIPUL AICI: http://www.youtube.com/watch?v=q_lm2Qo_M9Y

Articole asemanatoare
Madonna
Madonna reacționează după ce a fost criticată pentru discursul despre Aretha Franklin
madonna
Madonna, aniversare la palat. Petrecerea a ținut cinci zile și cinci nopți
Scandal în showbiz! Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală
Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

Loading...

Comenteaza acest articol

ANDA ADAM vs.Madonna / FOTO & VIDEO

by   1 min
0