Home > Lifestyle > ANDI MOISESCU – confruntat cu o operatie groaznica!

ANDI MOISESCU – confruntat cu o operatie groaznica!

andi moisescuLuna decembrie a anului trecut a venit pentru Andi Moisescu cu un “cadou” total neasteptat si, deloc placut. Prezentatorul TV s-a trezit peste noapte cu o durere cumplita in zona coloanei si, dupa cateva investigatii, a descoperit ca sufera de hernie de disc.“La mijlocul terenului am niste probleme, respectiv in partea din spate. E un semn de reala afectiune pentru copiii mei, o hernie de disc binevenita. As zice ca e primul semn de maturizare evidenta cu care ma pot lauda”, a declarat acesta, pentru CANCAN.ro, in decembrie 2013.

Problemele sale de sanatate sunt cauzate de stilul de viata destul de alert pe care il are si faptului ca rar isi permite cateva momente de odihna. Din fericire, insa, hernia a fost depistata inainte de a fi obligatorie o operatie. “Toate problemele s-au declansat ajutate de mine si ritmul nebun pe care mi l-am impus singur in viata profesionala. O sa povestesc intreaga lectie, pe blog, imediat ce voi fi incheiat invingator vindecarea. Sper astfel sa-i pot ajuta pe altii sa evite ce-am reusit eu cu atat de mult succes in decembrie, cand am ajuns aproape intepenit la o clinica specializata. Operatia n-a intrat nicio clipa in discutie. Stadiul in care am ajuns la clinica a fost unul suficient de bun incat sa nu fiu nevoit sa recurg la asa ceva”.

Dincolo de suferinta fizica prin care trece, Andi Moisescu a fost supus si unei suferinte sufletesti. La inceputul anului, prezentatorul TV a fost plecat in concediu in Austria, insa nu s-a putut bucura deloc. Din cauza coloanei, a fost fortat sa stea pe tusa si sa se transforme in antrenorul copiilor sai, Luca si David.

“M-am odihnit putin si-am fost in acelasi timp un antrenor de nadejde, sper. Cum eu inca n-am voie sa zburd liber pe partii, mi-am ajutat copiii sa se dea ei si pentru mine. Asa ca am intrat pentru o saptamana in cantonament, in prietena Austrie. M-am apropiat foarte mult de sporturile de iarna, dar nu le-am mai atins de data asta. Mi-a luat ceva timp sa-mi pun coloana pe butuci si tot ceva timp imi va lua s-o si repar. Abia prin martie m-astept sa primesc din nou drept de zbor. Pana atunci, ma ocup constiincios de recuperare”. Andi Moisescu  face recuperare cateva ore bune pe saptamana, ajutat, desigur, de medicii care ii urmaresc cazul.


Loading...

1 Response

  1. gheorgica

    sa nu spui ca Moisescu se pregateste sa ne omoare cu reclama la Kosmodisk asa cum arhinel katena si ghita cu pozatul oaielor o fac acum

Comenteaza acest articol

ANDI MOISESCU – confruntat cu o operatie groaznica!

by   1 min
1