Home > beauty > Andi Moisescu, schimbare ŞOCANTĂ de look!

Andi Moisescu, schimbare ŞOCANTĂ de look!

Noul look al lui Andi Moisescu a şocat pe toată lumea.

Andi Moisescu a reuşit să îşi suprindă prietenii virtuali cu un look pe care nu l-a mai avut niciodată până acum. Lângă o imagine în care apare cu o barbă stufoasă, juratul de la “Românii au talent” a mărturisit că o îngrijeşte încă din toamnă.
“De 3 luni o îngrijesc. Dacă doriţi să adaugaţi ceva, domnule Cosmin Tudoran, vă rog, îndrăzniţi”, a scris Andi Moisescu pe  contul personal de Facebook. “Nu cred asa ceva! Ce-ti veni?”, l-a întrebat un admirator.

andi 2_

Prietenii lui virtuali au fost pur şi simplu uimiti de noua imagine, mai ales că barba pare să-i fi crescut peste noapte, aşa ca fanii au facut diverse glume pe seama noului look al omului de televiziune: ”Bin Ladden”, “Gladiatoru”, “Ati auzit ca se castiga bina la Patriarhie? Vrei sa te angajezi?”, “Vad ca No Shave November a avut urmari grave asupra ta…dar daca te face fericit,poarta-l sanatos!”, “Incearca si ceva codite ..se poarta icon smile Andi Moisescu, schimbare SOCANTA de look! Nu cred asa ceva! Ce ti veni? )))”, “fidel ?… osama? … neah e aaaandiiiiii!”.

Articole asemanatoare
barbă
Dilema bărbaților: cum le place femeilor, cu barbă sau fără?
barbă
De ce femeile preferă bărbații cu barbă?
E oficial – bărbații cu barbă sunt mai atrăgători decât cei rași
barbă
Tânăra care sfidează feminitatea: şi-a lăsat să crească barbă și mustață

Comenteaza acest articol

Andi Moisescu, schimbare ŞOCANTĂ de look!

by   1 min
0