Home > Agenda > stiri > ANDRA – amenintare oribila primita!

ANDRA – amenintare oribila primita!

Andra trece prin clipe de cosmar! Un bărbat care trădează grave probleme psihice o ameninţă cu moartea pe talentata cântăreaţa, pe reţeaua de socializare Facebook.

Culmea este că Andra nu a incitat deloc la astfel de manifestări. Tot ce a făcut cântăreaţa a fost să posteze, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături de două bucătărese din Maramureş.

Unul dintre vizitatorii paginii a scris un comentariu şocant la această postare inocentă a vedetei. “Fi atenta (n.r. «Fii atenta») Andra, nu stiu daca ie (n.r «daca e») fb tau, da’ b…..s p..a in familia ta, cand te prind te omor cu bataia, yo (n.r. «eu») cu gasca mea te vom lua la pumni si te vom omora (n.r. «omori») din bataie, esti o prefacuta, o sa vezi de-abia atept sa te vad, io cu gasca mea, o sa vezi Andra…”, a scris bărbatul pe Facebook, potrivit stl.ro.

Bărbatul îşi spune Florentin Mafiotul, iar ameninţările continuă, ţintă fiind de această dată fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, micuţul David. “Ati (n.r. «Iti») omor copilu’! Fi atenta (n.r. «Fii atenta») ca esti moarta cand te prind”.

La scurt timp după primirea acestei ameninţări, Andra a decis să şteargă comentariul. Fanii adevăraţi ai Andrei au apucat însă să îi “ureze” lui Florentin să aibă parte de ani grei după gratii.

Mai mult: ANDRA MĂRUŢA trece prin CLIPE de COŞMAR. AMENINŢARE-HORROR: “ÎŢI OMOR COPILUL” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

ANDRA – amenintare oribila primita!

by   1 min
0