Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Andra a donat 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balş din Capitală

În plină pandemie de Corona Virus artiștii fac ce pot pentru ași ajută semenii. Una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și vedete de televiziune, Andra, a făcut un gest extraordinar pentru cei bolnavi. Solistă a donat 20.000 de euro pentru cei de la spitalul Mihai Balş. Și asta nu este totul.

După ce a făcut un live pe pagină de socializare și a cântat pentru fanii ei, Andra a mai făcut un gest uimitor. Andra a anunțat că va face o donație de 20.000 euro, sumă ce va ajunge la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București. Spital pus la grea încercare zilele acestea din cauza cazurilor de Corona Virus.

„Avem motive reale de îngrijorare. Dar în momente în care totul pare întunecat, iar furtună ne sperie, e important să ne reamintim că va veni momentul în care vom vedea curcubeul. Nu știm când soarele va străluci din nou, dar știm sigur că asta se va întâmpla. Ajută să sperăm împreună, să îi sunăm pe oamenii apropiați, să zâmbim. Hai să transmitem iubirea și grijă noastră chiar dacă nu putem oferi o îmbrățișare, să fim uniți și să avem răbdare până ce totul va fi bine. Inevitabil va fi bine! #totulvafibine #andratuttobene”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Solista ar trebui să susțină în aprilie concertul “Pasion” de la Sala Palatului însă probabil că acesta nu va mai avea loc având în vedere ce se întâmplă în toată lumea.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată

Dora Constantinovici

Met Gala 2020. Tema de anul acesta va aduce pe covorul roșu cele mai grandioase și abstracte ținute

Andreea Damian

Între aparență și rezistență, modul în care frumusețea s-a metamorfozat în carantină

Andreea Damian

Gucci își ia revanșa după acuzațiile de rasism. Este cea mai inteligentă mișcare a brandului de modă

Andreea Damian

Cristina Joia, prima apariție după ce a fost desfigurată

Andreea Damian

La 55 de ani, Nicolas Cage s-a însurat a patra oară. Mireasa seamănă leit cu ultima lui soție

Andreea Damian

Scrie un comentariu