Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Andra a donat 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balş din Capitală

În plină pandemie de Corona Virus artiștii fac ce pot pentru ași ajută semenii. Una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și vedete de televiziune, Andra, a făcut un gest extraordinar pentru cei bolnavi. Solistă a donat 20.000 de euro pentru cei de la spitalul Mihai Balş. Și asta nu este totul.

După ce a făcut un live pe pagină de socializare și a cântat pentru fanii ei, Andra a mai făcut un gest uimitor. Andra a anunțat că va face o donație de 20.000 euro, sumă ce va ajunge la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București. Spital pus la grea încercare zilele acestea din cauza cazurilor de Corona Virus.

„Avem motive reale de îngrijorare. Dar în momente în care totul pare întunecat, iar furtună ne sperie, e important să ne reamintim că va veni momentul în care vom vedea curcubeul. Nu știm când soarele va străluci din nou, dar știm sigur că asta se va întâmpla. Ajută să sperăm împreună, să îi sunăm pe oamenii apropiați, să zâmbim. Hai să transmitem iubirea și grijă noastră chiar dacă nu putem oferi o îmbrățișare, să fim uniți și să avem răbdare până ce totul va fi bine. Inevitabil va fi bine! #totulvafibine #andratuttobene”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Solista ar trebui să susțină în aprilie concertul “Pasion” de la Sala Palatului însă probabil că acesta nu va mai avea loc având în vedere ce se întâmplă în toată lumea.

ARTICOLE SIMILARE

Ulei de cocos si miere de Manuka – Beneficii pentru sanatate! De ce sa alegi astfel de produse?

realitatea

Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Andreea Damian

Cum să ai grijă de pielea și părul tău în lunile reci de toamnă

Andreea Damian

Globurile de Aur se îndreaptă spre colaps

Andreea Damian

Istoria Haute couture în cifre

Andreea Damian

Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar

Andreea Damian

Scrie un comentariu