Home > Slider > Andra a pierdut mult din cauza coronavirusului. Ce a fost nevoită să facă vedeta

Andra a pierdut mult din cauza coronavirusului. Ce a fost nevoită să facă vedeta

andra

În această perioadă când industria spectacolelor este pusă pe butuci din cauza coronavirusului și izolării. Astfel că tot mai mulți actori și cântăreți trebuie să stea acasă și să renunțe la proiectele pe care le au. Una dintre vedetele care se vedee nevoită să amâne proiecte și conecertele pe care le are. Însă vedetă a pierdut și mai multe lucruri din cauza problemelor din țară și lume.
Una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi este Andra (33 de ani), care ar fi trebuit să susțînă în aprilie concerele din seria “Pasion”. Însă am aflat că solistă și echipa lui au reușit să mute aceste concerte de la Sala Palatului pe 5 și 6 septembrie, de la ora 20.00. “Andra a fost nevoită să amâne repetițiile și spectacolele „Pașión”, chiar dacă stă acasă și poate cânta în voie. La repetiții era nevoie de o echipă mare de oameni, pentru orchestrație și coregrafie. Așa că proiectul se amână pentru septembrie.

andra-catalin-maruta

andra-catalin-maruta

Este foarte important să fim cu toții în siguranță și să depășim această situație”, a povestit soțul ei, cunoscutul prezentator Cătălin Măruță (42 de ani). Și tot despre el va spunem că a pierdut și el pentru că era prezentatorul evenimentelor Andrei și nu mai, căci se știe că vedetă de televiziune în timpul liber este și prezentator de evenimente. Cei doi încă nu știu ce pirerderi au pe moment, însă acest lucru se va vedea abia peste o perioada, când vor trece de aceste probleme și se va opri criză. Momentan Cătălin Măruță și Andra își câștigă banii din emisiunile de televiziune căci își continuă prezentarea showului zilnic pe care prezentatorul îl are în continuare deși regulile s-au schimbat.

Articole asemanatoare
catalin maruta
Ce urare a avut Cătălin Măruță pentru mama lui de ziua ei
Andra
Andra e primul artist român câștigător al unui premiu Kids’ Choice Awards
andra
Cum arăta Andra la prima sa emisiune de televiziune
andra
Zi specială în familia Andrei. Pe cine sărbătorește vedeta?

Comenteaza acest articol

Andra a pierdut mult din cauza coronavirusului. Ce a fost nevoită să facă vedeta

by Tabu Tabu   1 min
0