Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Andre, „Nostalgii” din adolescență. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat videoclip nou

Trupa Andre a lansat o nouă piesă de senzație, care vine la pachet cu un videoclip surprinzător. Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au întors în timp, în anii adolescenței.

Acestea au anunțat pe conturile lor de Instagram lansarea noii piese, intitulată ,,Nostalgii”, iar melodia vine la pachet cu un videoclip creativ, în care cele două cântărețe sunt îmbrăcate ca la începutul anilor 2000, făcând trimitere la perioada de glorie a trupei. Cele două își amintesc cu drag de vremurile în care s-au lansat în muzică și piesa pare să-i proiecteze pe ascultători în trecut.

Trupa Andre a fost înființată în 1998, când cele două artiste erau adolescente, iar piesele lor au cucerit topurile din România, fiind ascultate chiar și acum în cluburile din țară.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reîntâlnit pe scenă în vara anului trecut, când au lansat o nouă piesă, la 17 ani de la destrămarea trupei Andre. Fanii au fost foarte încântați de revenirea formației, iar acum cele două cântărețe pregătesc un nou proiect muzical.

ARTICOLE SIMILARE

Endometrioza ar putea fi detectată în curând printr-un simplu test de salivă

Andreea Damian

Nicki Minaj susține că se retrage pentru ca să-și întemeieze o familie

realitatea

Dieta pegan, la modă în 2019. Ce înseamnă acest regim și cum îl ții?

Andreea Damian

Istoria Haute couture în cifre

Andreea Damian

6 tehnici de lifting facial pe care să le încerci acasă

Andreea Damian

Alina Vidican a stabilit data nunții cu milionarul Claude Senhoreti

Andreea Damian

Scrie un comentariu