Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Andre, „Nostalgii” din adolescență. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat videoclip nou

Trupa Andre a lansat o nouă piesă de senzație, care vine la pachet cu un videoclip surprinzător. Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au întors în timp, în anii adolescenței.

Acestea au anunțat pe conturile lor de Instagram lansarea noii piese, intitulată ,,Nostalgii”, iar melodia vine la pachet cu un videoclip creativ, în care cele două cântărețe sunt îmbrăcate ca la începutul anilor 2000, făcând trimitere la perioada de glorie a trupei. Cele două își amintesc cu drag de vremurile în care s-au lansat în muzică și piesa pare să-i proiecteze pe ascultători în trecut.

Trupa Andre a fost înființată în 1998, când cele două artiste erau adolescente, iar piesele lor au cucerit topurile din România, fiind ascultate chiar și acum în cluburile din țară.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reîntâlnit pe scenă în vara anului trecut, când au lansat o nouă piesă, la 17 ani de la destrămarea trupei Andre. Fanii au fost foarte încântați de revenirea formației, iar acum cele două cântărețe pregătesc un nou proiect muzical.

ARTICOLE SIMILARE

Spectacole-lectură la Centrul de Teatru Educațional Replika

Ciocîrlan

Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii

Andreea Damian

Ce puncte de atracție există în Dubai pentru iubitorii de artă

Tabu Tabu

Jorge și-a scos familia la distracție! Cum arată familia reunită

Tabu Tabu

Trend extrem de vară: blugii 2 în 1 cu spate dublu. Se vând ca pâinea caldă

Andreea Damian

București muzical ⎢Târg de viniluri Paradis Paradis

Ciocîrlan

Scrie un comentariu