Home > Agenda > Andre Rieu pe scena din Piata Constitutiei!

Andre Rieu pe scena din Piata Constitutiei!

Ne mai despart doar cateva zile pana la primul concert André Rieu.  Artistul va sustine 7 concerte la Bucuresti, in zilele de 5,6,7 11,12,13 si 14 iunie, ceea ce reprezinta o premiera pentru publicul roman, de asemenea, si pentru celebrul artist. Vestea venirii sale a creat o intreaga isterie in randul admiratorilor din Romania care s-au grabit sa isi rezerve cele mai bune locuri.

André Rieu – Maestrul

Rieu, Vrijthof, MaastrichtNascut in Maastricht, Olanda, intr-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume si cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. Detine cea mai mare orchestra privata din lume si a vandut mai mult de 40 de milioane de albume si DVD-uri. Lansarea sa internationala a venit in 1994 cu CD-ul “Strauss & Co”. De atunci, a primit mai mult de 400 Platinum si 171 de Gold Awards. Are mai mult de 1,5 milioane de fani pe Facebook. In concertele sale, interpreteaza cele mai frumoase valsuri de Johann Strauß sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri si filme, cele mai iubite arii de opera si opereta, precum si muzica populara din toate decadele.

André a fost denumit “Regele Valsului”. “Johann Strauss este compozitorul meu preferat din toate timpurile.”

In concertele sale, André canta la vioara, dirijeaza orchestra lui si este un “conférencier” fermecator, care va interactiona cu publicul dupa fiecare piesa.

André canta la o vioara construita de Stradivarius in 1732. “Imi place acest instrument. Imi aminteste de cantareata de opera Maria Callas – foarte pasionala”.

Articole asemanatoare
Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită
The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019
Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

Comenteaza acest articol

Andre Rieu pe scena din Piata Constitutiei!

by realitatea   1 min
0