Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Andrea Bocelli susține că secretul mariajului său se află în dormitor

Cântărețul italian Andrea Bocelli a făcut dezvăluiri interesante despre relația de lungă durată pe care o are cu soția sa, Veronica Berti. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei People, tenorul a împărtășit care e secretul mariajului său fericit.

„Chimia este foarte importantă”, spune artistul în vârstă de 60 de ani. „Dacă există chimie între două persoane, există și romantism, armonie, înțelegere reciprocă, adică iubire. Altfel nu există nimic”, a adăugat el.

„Dacă atunci când deschizi ușa dormitorul apare ceva frumos și interesant, dragostea va dura. Dacă ușa dormitorului se deschide spre ceva plictisitor și deloc incitant, atunci nu va dura”, a explicat Andrea Bocelli. „Cred că fericirea poate fi periculoasă, prefer liniștea. Pentru mine liniștea, sau fericirea dacă vreți, poate fi un pahar de vin, un preten drag cu care să vorbesc… și soția mea care mă așteaptă în dormitor”, a mai spus cântărețul.

Andrea Bocelli s-a căsătorit cu Veronica Berti, de 34 de ani, în 2014, după 12 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță de 6 ani, Virginia.

Artistul a lansat de curând un nou album de studio, „Si”, primul după 14 ani, cu care a reintrat în Billboard Artist 100. Andrea Bocelli devine astfel primul artist clasic care ajunge pe locul întâi în acest top. Este de asemenea pentru prima oară pe locul întâi într-un top muzical american. „Si” este și primul album al său pe locul întâi în Billboard 200.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce se întâmplă dacă mâncăm mucegai din greșeală

Andreea Damian

Ce decizie a luat Teo Trandafir în privința vaccinării antiCovid: „O să declanșez o mică isterie”

Andreea Damian

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Andreea Damian

Elisabeth Banks dă vina pe bărbați pentru eșecul de box office al filmului ei, Charlie’s Angels

Andreea Damian

Ce vedete iubesc caini din rasa Bulldog Francez

realitatea

Teo Trandafir, meniu atipic de Crăciun

Andreea Damian

Scrie un comentariu