Home > Agenda > stiri > ANDREEA ANTONESCU a fugit in America! Dar nu singura!

ANDREEA ANTONESCU a fugit in America! Dar nu singura!

După mai multe încercări de relansare pe piaţa muzicală, Andreea Antonescu (30 de ani) pare că a dat uitării cariera de solistă. Fosta vedeta Playboy, ultima care a reusit sa vanda 100.000 de exemplare, şi-a făcut bocceluţa şi s-a mutat în America. Împreună cu soţul şi cu fiica lor.
În urmă cu 15 ani nu mai făcea faţă concertelor şi asaltului fanilor. Însă după despărţirea de trupa Andre, Andreea Antonescu nu a mai avut acelaşi succes.
Convinsă că în România nu va mai rupe gura târgului, cântăreaţa şi-a luat soţul şi fetiţa şi a plecat pe Tărâmul Făgăduinţei.
De luni bune, Andreea, Traian şi micuţa Sienna (2 ani) îşi duc traiul liniştiţi într-o casă cu chirie din Los Angeles. Surse din anturajul interpretei au declarat pentru Libertatea că aceasta doreşte să rămână definitiv pe pământ american.
Ea e convinsă că acolo va reuşi să o ducă mai bine, mai ales că a prins un rol într-un scurtmetraj intitulat “A night with little Richard”, cu care speră să atragă atenţia producătorilor de la Hollywood.
Se pare că printre principalele motive pentru care Andreea şi Traian au decis să emigreze s-au numărat problemele cu creditorii pe care le întâmpină firmele de carmangerie şi mezeluri lăsate moştenire de socrul solistei, Constantin Spak, care s-a sinucis în urmă cu doi ani, din cauza datoriilor. De la teribilul suicid, afacerea familiei a fost blocată de bănci, motiv pentru care Traian, supranumit “prinţul mezelurilor” din Olt, a ales să se mute departe. Mama solistei, Mioara, a plecat şi ea în Toronto, Canada, la casa noului ei soţ. Andreea nu e singura vedetă de la noi care vrea să trăiască visul american.
Tot în Statele Unite au ales să locuiască, în ultima vreme, Monica Gabor (Los Angeles), Dan Bălan şi Anamaria Ferentz (New York).


Mai mult: Andreea Antonescu s-a mutat în SUA! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Comenteaza acest articol

ANDREEA ANTONESCU a fugit in America! Dar nu singura!

by   1 min
0