Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Andreea Antonescu a făcut o glumă nesărată care o va costa 4000 de lei

Vestea zilei vine de la îndrăgita solistă Andreea Antonescu, jumătatea trupei Andre, care a comis-o foarte grav! Vedeta şi iubitul ei, Ştefan Manolache, fost reporter, s-au distrat într-un complex rezidenţial din Iaşi iar la un moment dat, după ce au băut câteva păhărele, s-au gândit să facă o glumă nesărată şi să sune la 112. Andreeea a pus astfel pe jar poliţia după ce i-a anunţat pe aceştia că este sechestrată şi că are mari probleme. N-au ştiut că această glumă o să-i coste scump.

andreea_antonescu_iubit
andreea_antonescu_iubit

„Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași,pentru un post de televiziune.

Această glumă nesărată le-a adus celor doi o gaură în buget, căci Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei, pentru un apel nejustificat la 112. Vedeta încă nu a făcut nicio declaraţie, însă e de aşteptat ca zilele aceastea să rupă tăcerea şi să spună de ce a făcut acest lucru.

ARTICOLE SIMILARE

Au anulat nunta! Despărțire-soc în showbiz, după 5 ani de relație

Andreea Damian

Coafuri și machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților: 10 idei romantice

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Toamna

realitatea

Emilia Clarke – Daenerys din Game of Thrones joacă în noul film Star Wars

realitatea

Războiul borșului, Ucraina: Nu v-a ajuns să furați Crimeea, vreți să ne furați și borșul

Dora Constantinovici

Kanye West, președintele SUA? Anunțul-bombă de pe Twitter

Andreea Damian

Scrie un comentariu