Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andreea Antonescu, însărcinată a doua oară la aproape 40 de ani. Prima imagine cu burtica de gravidă

Andreea Antonescu le-a făcut o mare surpriză fanilor săi. Solista a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a doua oară!

Cântăreața, care peste o lună va împlini 40 de ani, a anunțat vestea pe rețelele sociale. A postat o imagine în care i se vede burtica în toată splendoarea.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Mulți s-au întrebat cine este bărbatul care o face din nou mamă pe cântăreața din trupa Andre, mai ales că nu s-a mai afișat de multă vreme cu cineva. Nu l-a prezentat încă lumii întregi, dar i-a spus numele și așa s-a aflat că acesta este jurnalist. Îl cheamă Victor Vrînceanu și are 34 de ani.

Andreea este de 11 ani mama unei fetițe pe care o iubește mai presus de orice. Sienna este rodul iubirii dintre solistă și fostul ei soț, Traian Spak. Deși s-au despărțit din 2019, în luna aprilie a acestui an, Andreea mărturisea că divorțul nu se finalizase.

ARTICOLE SIMILARE

Particule de poluare au fost găsite în placenta gravidelor – studiu

Andreea Damian

De ce nu ar trebui să îmbraci prea multe straturi de haine pentru a te încălzi

Andreea Damian

Madonna reacționează după ce a fost criticată pentru discursul despre Aretha Franklin

Andreea Damian

Alexia Talavutis a avut parte de o aniversare specială

Tabu Tabu

Meghan și Harry, ovaţionaţi în picioare la un eveniment regal. Ducesa a arătat divin!

Andreea Damian

Oana Zăvoranu, reacție tranșantă upă ce s-a spus că va divorța

Andreea Damian

Scrie un comentariu