Tabu
PEOPLE

Andreea Antonescu s-a împăcat cu soțul ei, însă tot divorțează

andreea antonescu

Jumătatea trupei Andre, colega Andreei Bălan, este separată de soțul ei, afaceristul Traian Spak, cu care Andreea Antonescu are o fetiță de 10 ani, Sinennaa. S-ar părea că înainte de pandemie vedeta trebuia să divorțeze de partenerul ei, însă din cauza infestărilor cu coronavirusului au amânat divorțul.
Din fericire, s-ar părea că solista și soțul ei au ajuns la sentimente mai bune, adică s-au împăcat. Deși Andreea Antonescu a avut o relație cu un tinerel, un fost reporter de televiziune care a apărut și într-un videoclip al solistei.

Andreea-Antonescu-si-familia-eiÎnsă cei doi s-au despărțit la scurt timp iar cântăreața s-ar părea că s-a împăcat cu încă soțul ei Traian Spak. Solista a intrat într-un reality show și a fost plecată o perioadă de câteva zile, însă înainte de a pleca s-a împăcat cu tatăl fetiței ei. Cei doi au revenit la sentimente mai bune însă nu au renunțat la ideea de divorț oficial. Însă bărbatul se află în continuare în Statele Unite ale Americii și nu poate veni în țară ca să divorțeze. Însă se va rezolva și acest lucru și vor semna la un moment dat actele care le vor reda libertatea. Solista a fost auzită spunând că nu-și mai face planuri.

ARTICOLE SIMILARE

Ce dorință vrea să-și îndeplinească Anca Țurcașiu pe litoral

Tabu Tabu

Mesajul emoționant al Annei Lesko pentru fanii ei

Tabu Tabu

Silvia Lăuneanu, deranjată de ce a găsit pe litoralul românesc

Tabu Tabu

Dramele prin care a trecut de-a lungul timpului actrița Manuela Hărăbor

Tabu Tabu

Ricky Gervais: Ofensa este bună. Ea îi face pe oameni să se gândească mai bine la argumente

realitatea

A murit actorul din „The Fresh Prince of Bel Air”

Andreea Damian

Scrie un comentariu