Tabu
Image default
PEOPLE

Andreea Antonescu s-a împăcat cu soțul ei, însă tot divorțează

Jumătatea trupei Andre, colega Andreei Bălan, este separată de soțul ei, afaceristul Traian Spak, cu care Andreea Antonescu are o fetiță de 10 ani, Sinennaa. S-ar părea că înainte de pandemie vedeta trebuia să divorțeze de partenerul ei, însă din cauza infestărilor cu coronavirusului au amânat divorțul.
Din fericire, s-ar părea că solista și soțul ei au ajuns la sentimente mai bune, adică s-au împăcat. Deși Andreea Antonescu a avut o relație cu un tinerel, un fost reporter de televiziune care a apărut și într-un videoclip al solistei.

Andreea-Antonescu-si-familia-eiÎnsă cei doi s-au despărțit la scurt timp iar cântăreața s-ar părea că s-a împăcat cu încă soțul ei Traian Spak. Solista a intrat într-un reality show și a fost plecată o perioadă de câteva zile, însă înainte de a pleca s-a împăcat cu tatăl fetiței ei. Cei doi au revenit la sentimente mai bune însă nu au renunțat la ideea de divorț oficial. Însă bărbatul se află în continuare în Statele Unite ale Americii și nu poate veni în țară ca să divorțeze. Însă se va rezolva și acest lucru și vor semna la un moment dat actele care le vor reda libertatea. Solista a fost auzită spunând că nu-și mai face planuri.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie şi Sarah Jessica Parker, cel mai bine plătite de la Hollywood

realitatea

Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day

Andreea Damian

Dani Oțil s-a însurat în secret. Primele imagini de la nuntă

Andreea Damian

Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl din 2020

Andreea Damian

Mare sărbătoare în familia solistei Giulia Anghelescu

Tabu Tabu

Mesajul emoționant al Andreei Bălan pentru mama ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu